Bivši Staklarci – „Najviše nas je napadao SNS, osnivamo Grupu građana“

0

„Bivši staklarci „Otpušteni preko fejsa“ već treću godinu za redom pokušavaju da dokažu sve ono što ovih dana sve više i više isplivava na površinu. Već 26 meseci stvari nazivamo pravim imenom i imamo hrabrosti da imenujemo neke ljude koji su odgovorni za situaciju sa SFS. Javnost smo upoznalii ko su Svetozar Crnogorac, Milorad Pušica, Petar Crnogorac, Branislav Tomašev, Saša Jovanović, Natasa Pavlović i niz drugih počinilaca kriminalnog dela protiv NEPRAVEDNO otpuštenih radnika u LAŽNOM STEČAJU“ navela je ova grupa bivših radnika SFS.
„Najviše napadani od članova Srpske Napredne Stranke, koja je kriva za sva nedela učinjena otpuštenim radnicima, odlučili su da osnuju Grupu gradjana, a sve u cilju da dokažu kako mali čovek ima veće srce i hrabrost od mnogih bogataša. Politika nije cilj osnivanja ove GG i ako se politika bavi otpustenim radnicima i njihovim porodicama. Cilj ove GG je da okupi sve svoje prijatelje i ljude kojih je sve vise a koji podrzavaju Otpustene Preko Fejsa. Sitne duse,,botići“ prozivaju borce za radnicka prava i pokusavaju da omalovaze ucinjeno do sada ne shvatajuci da to nikada nece moci. Nasa borba traje duze nego sto oni znaju. Upravo ti isti su podstakli ideju za osnivanje GG, ali presudna je ipak podrska koja stize sa svih strana. O ovoj GG ce se tek cuti jer Beogradjani nece imati pristup i nece moci da izdaju direktivu kako i sta raditi. Paraćin i Srpska Fabrika Srakla je jedina tema kojom će se ova GG baviti. Radnička i ljudska prava su Ustavom zagarantavano pravo i to će pre svega biti na prvom mestu. Otpusteni preko fejsa su do sada dokazali svoju hrabrost, odlucnost i iskrenost za razliku od mnogih koji samo drustvene mreze koriste da bi se „borili“ navela je ova grupa građana.

Posle stečaja, koji je uveo Privredni sud u Kragujevcu, ukupno 235 radnika „Staklare“ je dobilo otkaz, o čemu su bili informisani preko društvenih mreža. Od tada sebe nazivaju i nastupaju pod nazivom „Otpušteni preko Fejsa“. Uvođenje stečaj u SFS, tražila je firma „Veksilum“ iz Čačka, koja je navodno otkupila dug fabrike od 47 miliona evra prema bivšem vlasniku „Glas industri“ iz Bugarske.

 

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstAVIONI IZ JAGODINE ZANIMLJIVI GRCIMA, DELAGACIJA POSETILA I PIJACU I CRKVU U KONČAREVU
Sledeći tekstJoš jedan snažan zemljotres pogodio Albaniju, osetio se sve do Hrvatske

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime