BIVŠI DIREKTOR RUDNIKA PONOVO U PRITIVORU, ZBOG UTICAJA NA SVEDOKE

0

Beograd- Kako Infocentrala nezvanično saznaje, bivši direktor JP PEU „Resavica“ Vladan Milošević (član Glavnog odbora SNS) ponovo je uhapšen po žalbi tužioca. Miloševiću je određen pritvor kako ne bi uticao na svedoke. On je pre nedelju dana pušten iz pritvora i to posle 26 dana iako istraga još nije bila završena. Prema nezvaničnim informacijama, određen mu je pritovor do 30 dana.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv generalnog direktora javnog preduzeća „Podzemna eksploatacija uglja u Resavici“ Vladana Miloševića, zbog sumnje da je primao mito u više navrata, i predložilo da mu se odredi pritvor.

Milošević, koji je i člana Glavnog odbora SNS-a, saslušan je u tužilaštvu i izneo je odbranu u prisustvu izabranog branioca, saopšteno je iz tužilaštva.

Nakon saslušanja, tužilac za organizovani kriminal doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Miloševića, zbog osnovane sumnje da je u toku 2014. godine u više navrata zahtevao i primao novčane poklone u ukupnom iznosu od 1.440.000 dinara.

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu predložilo da se Miloševiću odredi pritvor, napominje se u saospstenju.

Milošević je uhapšen povodom krivične prijave koju je protiv njega podnela Uprava kriminalističke policije – Policijska uprava u Jagodini.

Prema njegovim rečima, uhapšeni su prilikom primopredaje obeleženih novčanica, a naneli su štetu tom preduzeću od 1.6 miliona dinara. (izvor Tanjug)

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime