BESPLATNI KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA PREDŠKOLCE I UČENIKE PRVOG RAZREDA-AKADEMIJA OXFORD

0

Akademija Oxford je osnovana 2008. godine i od tada sprovodi programe neformalnog obrazovanja, kurseve stranih jezika, stručna osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije, prevodilačke usluge sudskih tumača.

Povodom 10 godina poslovanja Akademija Oxford organizuje besplatne kurseve engleskog jezika za sve predškolce i učenike prvog razreda osnovnih škola u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu.

Kurs traje deset meseci, dva puta nedeljno po 45 minuta. Prijava za sve zainteresovane mališane traje do 15.09.2018. godine. Iskoristite priliku i upišite Vaše dete na vreme.

  • Nastavni program engleskog jezika u Akademiji Oxford je u potpunosti usklađen sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike – CEFR-om.
  • Angažovani su kvalifikovani predavači sa velikim iskustvom u radu sa decom.
  • Nastava se realizuje u klimatizovanim i savremeno opremljenim učionicama koje su prilagođene uzrastu dece.
  • Deca usvajaju znanje kroz igru i edukativne radionice.

Na ovaj način Akademija Oxford pruža podršku najmlađim sugrađanima da razviju ljubav prema stranim jezicima i stvore kvalitetnu osnovu za dalji razvoj i učenje jezika.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sledećem linku https://www.akademijaoxford.com/kursevi-engleskog-jezika-za-decu.php,  posetite nas ili se javite na brojeve telefona:

Jagodina – Kneginje Milice 21/8; telefon: 069/30-10-584

Ćuprija – Karađorđeva 18; telefon: 069/10-70-584

Paraćin – Kralja Petra I, TC Kocka II, lokal 1/b; telefon:069/10-50-584

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime