BESPLATAN KONCERT KVARTETA „DINAMIKA“ U PARAĆINU

0

U okviru Kulturnog leta 2016. u atrijum pozorišta u Paraćinu u subotu 6.avgusta s početkom u 21 čas, biće održan koncert kvarteta „Dinamika“. Ulaz je slobodan.

KVARTET DINAMIKAOvaj kvartet čine klasični muzičari sa električnim instrumentima. Bogdan Čavić violinista, u Dinamici stvara i nastupa kao DJ Grappelli. Katarina Čavić- električna violina, osnivač je sastava, član Hamburškog gudačkog kamernog orkestra i Hamburške filharmonije. Sanja Jančić- električno čelo, ima bogatu solističku karijeru, a uz to je i pedagod, kompozitor, aranžer. Vladimir Uratarević- električna violina je i jedan od članova Infinity quintet-a i finalista emisije “Ja imam talenat 2012.
Ovi vrhunski muzičari već nekoliko godina stvaraju sinergiju najrazličitijih muzičkih žanrova. Na repertoaru večeri je muzička šetnja od Vivaldija do Džo Kokera. Publika će moći da uživa u Habaneri (Žorž Bize), Figarovoj ženidbi i Maloj noćnoj muzici (Mozart), numerama „Unchain my heart“ (Džo Koker), „Oblivion“ (Piazolla), „I will survive“ (Glorija Gejnor) i mnogim drugim.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime