Audiovox u Jagodini – Imamo rešenje za dobar sluh

0

U životu je puno važnih trenutaka i ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh. Ne dozvolite da propustite bitne stvari koje se dešavaju oko Vas i važne trenutke u svom životu.

Ako Vi ili neko koga poznajete slabije čuje javite se u  Audiovox predstavništvo u Jagodini jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja firme od 2000. godine, 119 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i desetine hiljada zadovoljnih korisnika.

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Jagodini na broj telefona 035 8101 496, predstavništvo se nalazi u ulici Gine Pajevića 6 lokal 3, kod gradske pijace (klik za lokaciju) a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na link SLUŠNI APARATI 

Akcija traje do 20. Marta 2023. godine, zakažite svoj termin odmah.

 

Foto Audiovox

Prethodni tekstRukometašice Jagodine bez izgubljenog boda
Sledeći tekstPsi se truju kreozanom, izuzetno otrovnim pesticidom zabranjenim u EU, a njegova distribucija je zabranjena i kod nas

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime