„ATELJE GOSSIP“ UVODI LINIJU ZA MUŠKARCE – AMERICAN CREW

0

U Ateljeu Gossip u Jagodini, muškarci mogu da očekuju brend kreiran posebno za jači pol – American Crew koji je vodeći profesionalni brend za kosu, stvoren posebno za muškarce, moćan partner za stiliste i vlasnike salona. Na seminaru koji su predstavnici ove liniji održali u Beogradu, gost je bio jagodinski stilista i frizer Srđan Jovanović Laki.

ac„Kreirao ga je 90tih godina prošlog veka Dejvid Rakulja, čuveni čikaški frizer koji je uvideo da je vreme da i muškarci i muški frizeri dobiju profesionalni brend namenjen isključivo njima. Već 1994. godine American Crew je postao „Zvanični snabdevač za muškarce“. Fantastična je činjenica da je Dejvid i tada imao viziju buduć́nost u kojoj će muškarci polagati isto toliko pažnje svom izgledu koliko to žene čine. American Crew je danas mnogo više od linije proizvoda. To je portal za sve što je muškarcu potrebno, to je mesto gde se definišu trendovi i gde se razvijaju proizvodi potrebni za realizaciju tih trendova“ kaže Srđan.

Frizure koje predstavljaju trendove za 2016/2017 ponele su naše javne ličnosti pevač i pobednik treće sezone TLZP Daniel Kajmakoski, glumac Saša Joksimović, fudbaler Nenad Kovačević, glumac Uroš Jovčić, stand-up komičar Nenad Danilović-Nesha Bridges. U čast zaštitnog lica American Crew kozmetike, kralja rock and roll-a, Elvis Presley-a upriličen je nastup Elvis tribute benda a velikoj žurci koja je usledila pristustvovale su i mnoge ličnosti iz javnog života: glumac Vuk Kostić, pevačica Danijela Karić, voditeljka Sanja Marinković, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, kreator Bata Spasojević, direktorka korporativnih komunikacija B92 Beba Dragić, glumica Iva Štrljić, fotograf Miloš Nadaždin, glumac Ivan Tomić i mnogi drugi.

FOTO Dragan Petrović, mojfrizer.com

America crew

Prethodni tekstNAJVEĆA ŽURKA U POMORAVLJU – „BLUE LOVE“ NA OTVORENOM
Sledeći tekstDVE AKCIJE U OZON MEDIKU, OD JUNA DO AVGUSTA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime