ANA JANKOVIĆ I „NARCISA TIM“ RADILI SVADBU SNOVA – VENČANJE U TONI CVEĆA!

0

U beogradskoj Crowne Plazi, bivšem Interkontinentalu, aranžer cveča Ana Janković i kompletni tim firme „NARCISA TIM FERDINAND doo“ aranžirali su i radili svadbu decenije. Zahtevni mladenci, mladoženja iz Katara i mlada – srpska stjuardesa, želeli su samo najbolje. U 750 kvadrata sale „Ferdinand“ pod rukovodećom Aninom palicom, uradio je veliki i lep posao.

2„Svadba po broju gostiju nije bila velika, ali je prostor bio ogroman za dekoraciju. Cveće smo prevezli u dva kombija i jednim pomoćnim automobilom, za ovu svadbu potrošili smo tonu cveća! Bilo je oko 5.000 cvetova, a mladenci su tražili samo najkvalitetnije i najskuplje – bele hortenzije, bele ruže i Phalaenopsis orhideje. Dakle, vrhunsko cveće. Imali su zahtev da zelenila bude što manje, gotovo uopšte“ priča Ana.

8 13Tim firme „Ferdinand“ koji je radio ovu svadbu, činilo je desetoro ljudi.

26„Paravani sa rasvetom koje smo postavljali bili su visoki dva i po, a dugi šest metra. To je zvezdano nebo koje smo postavljali iza mladenaca. Oni su želeli kapiju od kovanog gvožđa i mi smo im tu želju ispunili. Moram da kažem da je sala na trećem spratu i da sam hotel nije opremljen za ono što smo mi doneli. Liftovi su mali, ali nekako smo uspeli da se izborimo. Cve6će smo morali da montiramo i vezujemo na licu mesta. Uvezati i postaviti tonu cveća nije bilo jednostavno, ali smo pre toga morali da uradimo i deo aranžmana koji su stajali u dohrani kako bi sveži dočekali dan venčanja“ dodaje vlasnica „Ferdinanda“.

Kako Ana kaže, ovo je jedno od najvećih i najskupljih venčanja koje je ikada radila. U ekipi samo dva cvećara, Ana i Marija i ostatak ekipe – momci koji su, kako Ana kaže bili za svaku pohvalu.

„Za ovu svadbu dodoatno smo se opremili, tako da sada imamo rasvetu i opremu kakva se retko nalazi u Srbiji. Tehnički je bilo teško odraditi ovakvu svadbu. Hortenzije su vrlo teške za rad, one zahtevaju posebnu obradu i pripremu pre rada. Prisustvovala sam svadbama gde su profersionalcima propadale desetine kilograma hortenzija a one su jako skupe“ kaže Ana.

Mladenci su cveće poklanjali gostima prilikom odlaska, na čemu je tim iz „Ferdinanda“ insistirao. Trebalo je pokloniti svo cveće, a ostatak odneti kući.

14

12

4Ana Janković je profesionalni cvećar aranžer, vlasnica firme „Ferdinand“ koja se bavi uvozom i distribucijom rezanog cveća i repromaterijala. Usluge Narcisa tima Ferdinand doo možete pogledati na njihovom sajtu www.svezacvece.com

Ovo je njihova Fejsbuk strana https://www.facebook.com/narcisatim?fref=ts

O Ani Janković i firmi Narcisa tim Ferdinand možete čitati ovde

062 228302

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime