Aleksopulos: Balša Božović hoće da bude Majka Tereza

0

Povodom afere na Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija u Ćupriji oglasio se dr sci. med. Hristos Aleksopulos. Naime, BIRN je objavio tekst da su u toj školi u Ćupriji, kao predavači, angažovani visoki funkcioneri Srpske napredne stranke, između ostalih poslanici Aleksandar Martinović i Vladimir Orlić.

„Balša Božović, nažalost, manipuliše ženama koje su navodno pretrpele neku štetu, obećavajući im protivzakonita rešenja. On se igra sa njihovim životima i sudbinom tako što ih obmanjuje i daje lažnu nadu. Koristeći se lažima, selektivnim citatima izvučenim iz konteksta, prefilovanim iskazima bazira svoj napad isključivo na subjektivnom mišljenju iz treće ruke. Međutim, spinovanje spada u manji porok opozicije ako se uzme u obzir njihov celokupan razbojnički manir psovke, pretnje i destrukcija. Ne treba dozvoliti da se na ovakav način upropašćava i skrnave obrazovne institucije u Srbiji. Kada bi svako uzimao pravdu u svoje ruke ne samo da bi se upropastilo obrazovanje već bi nastala i anarhija. Umesto da daje rešenja kao konstruktivna opozicija, gospodin Božović manipuliše i koristi se lažima kako bi došao do glasača i vlasti. Na putu ka obaranju pozicije, opozicija ne bi trebala da zloupotrebljava narod, a naročito ne prosvetne radnike i lekare. Akademska zajednica strogo osuđuje ovakve poteze Balše Božovića i zgrožava se nad svakim vidom manipulacije. Teško je poverovati da je zamenik predsednika poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije Majka Tereza koja je u svoje okrilje uzela devet nezaštićenih žena koje su navodno ostale bez posla. Više je verovatno da gospodin Božović, ovakvim egzibicijama izražava svoje nezadovoljstvo što na Visokoj medicinskoj školi nije izabran da predaje predmet Kako upropastiti sopstvenu državu“ navodi se u saopštenju koje je dostavio Aleksopulos.

Aleksopulos predlaže da Balša Božović bude profesor na VMŠSS Ćuprija

„Profesor Hristos Aleksopulos podržaće ideju da se na VMŠSS Ćuprija uvede predmet Kako upropastiti državu i komisiji za akreditaciju predložiće da predmetni profesor bude Balša Božović, a asistenti Đilas i Borko Stefanović koji su kako kaže profesor eksperti u toj oblasti i veoma dobri praktičari. Kao posebna oblast obrađivala bi se i tema Kako upropastiti lokalnu samoupravu gde bi stručnjak u tom polju prema Aleksopulosu bio predsednik Saša Paunović iz Paraćina. Takođe ćemo apelovati da se ovaj predmet uvede na svim školama u Srbiji kako bi što bolje bilo sve upropašćeno do pepela, a onda mi da gradimo novu zemlju iz temelja.“

Prethodni tekstDanas isplata redovne i privremene novčane naknade
Sledeći tekstPAUNOVIĆ: ATMOSFERA NA ZBORU MOŽE DA IZNENADI SAMO ONE KOJI NIKAD NI JEDAN ZBOR NISU ODRŽALI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime