ALEKSANDAR KONOVALOV BORIĆE SE ZA TITUTLU SVETA

0

Srpski kikbokser Aleksandar Konovalov boriće se u subotu za titulu sveta u WAKO pro organizaciji, uz direktan prenos na televiziji B92.

Konovalov će se za titulu boriti u pet rundi sa Špancem Andonijem Iglesijasom de la Krusom, i to u kategoriji do 64,5 kilograma, u disciplini loukik.

Meč je na programu u Jagodini, a program u hali „Jassa“, počinje uvodnim borbama u 17 časova, isto kao i prenos na našoj televiziji.

Otkako sam saznao za ovaj meč, potpuno sam fokusiran na njega. Dvojicu bolje rangiranih protivnika sam već pobeđivao, a sa narednim rivalom se još nisam borio. To što boksujem u svom gradu mi je uvek dodatni motiv, ali i još veća obaveza, a nikada do sada ulog nije bio toliko veliki“, rekao je Konovalov, koji je amaterski prvak sveta i profesionalni prvak Evrope.

Program u Jagodini od 17 časova otvaraju Jovana Zdravković i Milica Nikolić, a potom će se u ringu naći Danijel Bogdanović i Fazlija Redžepi, pre Bobana Marinkovića i Miroslava Mažića. Sledi duel Predraga Mijajlovića i Sedada Bukvića, a potom i borba Nemanje Pantelića i Vukašina Obradovića, pre nego što se u ringu nađu Konovalov i Iglesijas de la Krus.

b92, FOTO fejsbuk

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime