Ako želite da se pripremite za prijemni ispit na fakultetu likovnih umetnosti na najbolji mogući način,  na pravom ste mestu –  „Erminija“

0

Likovna radionica „Erminija“ postoji u Jagodini pet godina i priprema svoje polaznike za polaganje prijemnog ispita na fakultetima likovnih i primenjenih umetnosti, odseku pejzažne arhitekture šumarskog fakulteta, fakultetima za dizajn, medije i digitalne umetnosti.

Ukoliko želite da se pripremite za uspešan prijemni ispit na fakultetu likovnih umetnosti, ne oklevajte – prijavite se za pripreme sada! Likovna radionica Erminija će vam pružiti sve alate potrebne za uspešno polaganje prijemnog ispita i sticanje statusa studenta likovne ili primenjene umetnosti.

Uključite se u program priprema i imajte priliku da razvijete svoje umetničke talente u kreativnom okruženju. Pruža vam se prilika da upoznate druge talentovane učenike sa sličnim ciljevima i zajedno radite na stvaranju umetničkih dela.

U likovnoj školi „Erminija“ program priprema je usklađen sa programom prijemnog ispita određenog fakulteta i odseka. Ispiti su složeni, dva do četiri zadatka, koji se rade za četiri do šest dana. Uglavnom obuhvataju zadatke iz crtanja, slikanja, posebnih zadataka za dizajn (grafiči, dizajn enterijera, dizajn kostima, scenografiju).

Pravi se individualni plan za svakog polaznika, usklađen sa programom prijemnog ispita i dinamikom pohadjanja pripremne nastave. Dobićete savete kako da ispoljite svoju kreativnost na prijemnom ispitu i kako da se izdvojite od ostalih kandidata. Takođe, pruža vam se prilika da isprobate različite tehnike i materijale, kako bi ste stekli široko iskustvo u oblasti likovne umetnosti.

Sa kandidatima radi Nada Miletić, magistar zidnog slikarstva, sa višegodišnjim iskustvom u nastavi na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, Beogradskoj politehnici i Pedagoškom fakultetu u Jagodini. Ona poseduje široko znanje o likovnoj umetnosti i tehnikama i njeni studenti su uvek oduševljeni njenim kreativnim pristupom.  Ako želite da se pripremite za prijemni ispit sa najboljim stručnjakom u oblasti, onda je ovaj program priprema za prijemni ispit za fakultet likovnih umetnosti pravi izbor za vas! Prijavite se sada i uverite se u kvalitet.

U prijatnoj i kreativnoj atmosferi, sa stručnom umetničkom i pedagoškom podrškom, ponosno ističući naše bivše učenike koji su upisali željene fakultete i srednje škole, pomažemo Vam da na prijemni ispit izadjete puni znanja i samopouzdanja. Individualni pristup u radu omogućava svakom kandidatu da maksimalno koristi i razvija svoj talenat i sposobnosti.

Crtanje i slikanje mrtve prirode, crtanje i slikanje po gipsanom modelu, portreta i ljudske figure po živom modelu, dizajn knjige i plakata, prostorni odnosi, nacrtna geometrija i perspektiva, anatomija, teorija forme, istorija umetnosti, vajanje, samo su neke od oblasti i zadataka koje uspešno realizujemo u našoj likovnoj radionici.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se na kvalitetan način pripremite za prijemni ispit na fakultetu likovnih umetnosti. Naše pripreme za prijemni ispit su dizajnirane da vam pomognu da steknete sve potrebne znanje i veštine za uspešan prijemni ispit. Prijavite se sada i krenite na put ka cilju o kom maštate!

 

O radu u našoj likovnoj radionici informišite se na

0601732317  Nada Miletić

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime