Akademija Oxford – Industrija lepote vrlo je popularna i taj trend samo raste

0

Mnogi se odlučuju da puno radno vreme posvete različitim poslovima u oblasti nege i lepote.
Razlog je, osim individualnog interesovanja za ove oblasti, imogućnost odlične zarade.

Danas na jednom mestu možete da pronađete oko 50 kurseva za vrlo tražene poslove – od profesionalnog šminkanja i šišanja, masaže, manikira, crtanja obrva, do vrlo traženih kozmetičkih tretmana poput filera i PRP. Stručna obuka u ovim poslovima izuzetno je bitna zbog direktnog rada sa klijentima i njihove maksimalne bezbednosti. Na drugom mestu je zadovoljstvo koje će, ukoliko se odlučite za pravo mesto, biti zagarantovano.

Zato je prava adresa Akademija Oxford u Jagodini, koja nudi pomenutu bogatu ponudu kurseva iz oblasti nege i lepote.

Ukoliko se odlučite za kurs za šminkera, u školi ćete za tri meseca steći neophodna znanja i veštine potrebne za primenusvih traženih tehnika šminkanja. Kurs podrazumeva teoriju ipraksu, a detalje pohađanja nastave možete da dogovorite sasvojim mentorima, dok ćete praktičnu nastavu obavljati u profesionalnim salonima. Sav materijal za teorijsku nastavu obezbeđuje Akademija Oxford i uračunat je u cenu kursa.

Kao i prilikom pohađanja svakog kursa, polaznici će dobiti važeći sertifikat koji mogu da koriste prilikom zapošljavanja ili traženja posla, odnosno i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Isplatiće vam se i pohađanje specijalizovanog kursa za frizera – možete izabrati iz programa obuke za muško, žensko, kao I muško-žensko friziranje, u ovkiru kog ćete od iskusnih stručnjaka učiti osnovne tradicionalne kao I moderne metode friziranja, a u skladu sa potrebama klijenata i mušterija. Praktični deo nastave obavlja se u salonima sa kojima Akademija Oxford dugo I uspešno sarađuje.

Po popularnosti upisa ne zaostaje ni kurs I obuka za masera– ukoliko želite da lakše dođete do posla u nekom od salona iliotvorite svoj salon, tromesečni kurs od 76 školskih časovapraktične I teorijske nastave će Vam pružiti upravo to. Pored standardne obuke za masažu možete pohađati I Anticelulit, Kraljevsku, Parcijalnu, Relaks i antistres, Sportsku, Terapeutsku,Shiatsu masažu, Refleksomasažu, Masažu vulkanskim kamenjem I Limfnu drenažu.

Spisak svih kurseva iz oblasti nege i lepote potražite OVDE, a svoju prijavu možete da ostvarite u poslovnici Akademije Oxford u Jagodini I to na adresi Trepčaninova 1, svakog radnog dana od 08 do 21h I subotom od 09 do 14h, na brojeve telefona: 035/885-29-58 i 069/30-10-584, kao i na [email protected].

Prijave za ove i mnoge druge kurseve Akademije Oxford otvorene su čitave godine. Na vama je jedino da se prijavite većdanas i date sebi šansu da radite posao koji volite I posao koji ćeVas finansijski obezbediti.

Prethodni tekstKo je bolji u pregovaranju – žene ili muškarci?
Sledeći tekstU nedelju deo Svilajnca bez struje

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime