„A ŠTO ME NE PITATE NIŠTA KAD VIČU – VUČIĆU PEDERU“

0

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući to što su igrači Partizana nosili majice s likom ubijenog narko-dilera i vođe navijača njihovog kluba Aleksandra Stankovića, kao i da li je to novi pokazatelj sprege kriminala i sporta, da ga majice ne zanimaju, već samo želi da istraži ko je kalašnjikovima ubijao po Beogradu.

U intervjuu za Prvu televiziju Vučić je prvo rekao da nema komentar tog događaja a potom je uzvratio:“A što me ne pitate ništa kada viču Vučiću pederu? Neću takve stvari da komentarišem, za mene je bilo čija smrt užasna. Svako ima svoj izbor, ako hoćete da nosite majicu sa nečijim likom nosite, ako nećete, nemojte“.

Kako kaže, njegov posao je da se pobrine da ubistvo Stankovića bude istraženo i da ubice ne prođu nekažnjeno.

– Ko je i iz koje države došao sa kalašnjikovima u Beograd i delio pravdu? A vi mi donesite majicu na kojoj piše ’volim Tadića i Radulovića’ i neću je obući, nema šanse – naveo je Vučić.

Govoreći o slučaju hapšenja 20 ljudi iz Srbije u Crnoj Gori Vučić je rekao da Srbija ima dobar odnos sa Crnom Gorom i želi da ih unapređuje.

Takođe, istakao je i da se Srbija nije mešala u izbore u Crnoj Gori i naveo da je obaveza države da se pobrine za svoje građene šta god da su uradili, makar počinili i najteža krivična dela.

– Imamo određena saznanja, spremni smo da ih podelimo sa Crnom Gorom, ali nisu nas do sada kontaktirali – rekao je Vučić.

Stanković je ubijen u četvrtak uveče u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića u okršaju koji je ministar policije Nebojša Stefanović nazvao „rat mafije“.

B92

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime