ZORAN BABIĆ NA ČELU AERODROMA „NIKOLA TESLA“?

0

Bivši šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić, trebalo bi da bude postavljen na čelo aerodroma „Nikola Tesla“, dok bi sadašnji direktor tog preduzeća Saša Vlaisavljević preuzeti „Koridore Srbije“.

„Kurir“ ova saznanja oslanja na svoj izvor koji navodi da bi Babić i Vlaisavljević uskoro trebalo da preuzmu svoje nove funkcije.
„Vlaisavljević je uspešno vodio Aerodrom ‘Nikola Tesla’, a na čelu ‘Koridora’ potreban je upravo jedan takav čovek. Zato je izbor pao na njega, mada je tu bilo još nekih predloga. Što se tiče Babića, koga već vide kao njegovog naslednika, za mnoge je to iznenađenje. Zato Babiću neće biti lako da nastavi tamo gde je Vlaisavljević stao. Pored toga, on nije nikada vodio tako velik sistem, pa ćemo videti kako će se snaći“, navodi izvor ovog dnevnog lista.
Novinari nisu uspeli da dobiju komentar Babića na ove navode, dok je Vlaisavljević ostao nedostupan, a prema nezvaničnim saznanjima, trenutno koristi slobodne dane i više se neće vraćati u fotelju Aerodroma.
Pre političke karijere Babić je uglavnom radio po lokalnim firmama u Vrnjačkoj Banji i okolini. Svoj uzlet doživeo je prelaskom iz radikala u naprednjake. Ipak, u javnosti je najviše upamćen po izjavama koje je davao dok je bio šef poslaničke grupe naprednjaka. Svakako, najpoznatiji je njegov govor u kome je nekoliko puta pominjao letelicu – vazduplohov.
Sa druge strane, Vlaisavljević je na čelu Aerodroma „Nikola Tesla“ od avgusta 2014. godine, a pre toga je bio direktor „Jat ervejza“. Obavljao je funkciju pomoćnika gradonačelnika, a jedno vreme je bio i u vrhu Privredne komore Srbije.
Autor: Kurir/ Foto: Printscreen

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime