Predsednik Gradskog odbora DSS-a Života Starčević danas je podneo neopozivu ostavku na ovu stranačku funkciju i već sutra postaje član Jedinstvene Srbije. Na stranačke funkcije u DSS-u ostavke su podneli i predsednik Opštinskog odbora u Ćupriji, predsednik Privremenog organa u Paraćinu i predsednik Opštinskog odbora u Negotinu. Starčević je rekao da sa liderom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem Palmom nije razgovarao o funkciji koju će imati u novoj stranci.

– Nezadovoljni dešavanjima pre, tokom i posle izborne Skupštine DSS i odlaskom njenog osnivača i prvog predsednika Vojislava Koštunice, predsednici opštinskih odbora DSS u Ćupriji i Negotinu, predsednik Privremenog odbora u Paraćinu i ja, predsednik Gradskog odbora u Jagodini, podneli smo neopozive ostavke na funkcije i izlazimo iz članstva – izjavio je predsednik Gradskog odbora DSS u Jagodini i član Izvršnog odbora stranke Života Starčević i dodao – Sa nama, predsednicima, ide i rukovodstvo opštinskih i Gradskog odbora, to je naša neopoziva odluka i danas ćemo je proslediti centrali DSS.

On smatra da će „u narednom periodu biti još odbora koji će uraditi isto kao i mi, znam te ljude i odbore jer sam sa njima sarađivao kao koordinator Izvršnog odbora DSS“.

– Što se tiče ova četiri odbora i nas predsednika, mi smo napravili dogovor da ćemo svi preći u Jedinstvenu Srbiju (JS) – rekao je Starčević Tanjugu. – Kao predsednik Gradskog odbora DSS Jagodine sa JS sarađujem 10 godina i kao odbornik u Gradskoj skupštini u kojoj JS ima većinu. Učestovao sam u svim aktivnostima i dešavanjima u lokalnoj samoupravi, na svim projektima, veoma aktivno, i logično je da taj posao koji smo radili i doprineli razvoju grada, nastavim dalje u okviru JS.

Ističući da DSS-u želi uspeh u radu, ona je naveo da ta stranka „kao i svaka druga stranka, ima pravo da napravi drugi odbor, da osnuje novi Gradski odbor“, a da im on u tome neće biti smetnja“.

Starčević je istakao da je osnivanje nove stranke „jako velik i težak, na kraju i skup posao“.

5 Komentara

 • Odgovori
  Vladimir
  22. oktobra 2014.

  E,Života,Života

 • Odgovori
  jovanovic
  22. oktobra 2014.

  Pa zar on vec nije u Palminoj stranci odavno?

 • Odgovori
  osoba x
  22. oktobra 2014.

  dupe bi prodali za pare,koliki stan imas u plavusi i kako si stekao jel tako sto si ljubio dupe palmi

 • Odgovori
  Vlada
  22. oktobra 2014.

  0 – covek !!!

 • Odgovori
  eto
  22. oktobra 2014.

  ne znam zasto nas u jagodini ovo ni malo ne cudi,xe, xe, nego i palma zna s’ kim ima posla