VODOMERI USKORO OBAVEZNI – NAJJEFTINIJI U „NEPTUN TRADE“ U ČOČETOVOJ

2

Do 30.juna ove godine sva domaćinstva moraće obavezno da uvedu vodomere o svom trošku. Ovo je odluka o Vodovodu i kanalizaciji JP „Standard“. Istraživali smo gde u Jagodini građani mogu nabaviti vodomere po najpristupačnijim cenama. U radnji NEPTUN TRADE u Čočetovoj ulici br 32 cena vodomera je najpristupačnija.

neptun

„Imamo vodomere 1/2 horizontalne po ceni od 4150 dinara, vertikalne 4.450 kao i 3/4 horizontalne 4750 i vertikalne 4850 dinara“ kažu u Neptun trade-u.

neptun-1

Vodomer su u ovoj radnji na akciji a osim toga kod njih možete pronaći kompletan vodovodni i kanalizacioni materijal – peštanov program, cevi, sanitarije, bojlere, bačve, tuž kabine, kupatilski nameštaj i još mnogo toga. Broj telefona Neptun trade-a je 035 250 996 i 066 066 111 a možete ih kontaktirati i putem mejla danijelneptun@gmail.com

neptun4

2 KOMENTARA

  1. Kako vas nije sramota da ovako bezprizorno reklamirate firmu za prodaju vodovodnog materijala, a pod geslom da svi moraju da imaju vodomer ! Po kom to zakonu i u skladu sa kojim odredbama zakona ! To što neko donese odluku, ne znači i obavezu ! Da je tako cela Srbija bi i,ala obavezu da uvede vodomere u domaćinstvima !

  2. Rešili da iscede i ovo malo iz naroda i da se utale u dilu sa prodajom vodomera i montiranja istih, jer su nesposobni da održavaju sistem, gde je JP Standard leglo nerada i neznanja, svaka čast nekolicini pojedinaca ! Sad guraju kao mora, šipak mora ! Može ako hoćeš, e to je !

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime