UPIS U ŠKOLICU PROGRAMIRANJA „SMILE“ – SVETU SU POTREBNI IT STRUČNJACI

0

Izazovi koji stoje pred savremenim obrazovanjem nikada nisu bili toliko veliki koliko i danas. Savremeni svet se razvija i menja tako brzo da tradicionalne metode nastave, uglavnom zasnovane na direktnom prikupljanju znanja, postaju zastarele sve više iz dana u dan. U ovoj brzo-razvijajućoj eri, ne možemo predvideti koje znanje našoj deci može biti potrebno u budućnost, zar ne?

Godinama unazad školica programiranja Smile stavlja veliki naglasak na razvijanje kreativnosti, logičkog razmišljanja, rešavanja problema i komunikaciji. Uprkos uvek promenljivoj stvarnosti, ove veštine ne zastarevaju i omogućavaju ljudima da se lako adaptiraju na nova okruženja.

Jedan od obećavajućih alata koji se često pominju u kontekstu razvijanja prethodno pomenutih kompetencija, jeste učenje programiranja.

Krenimo od podataka koji se lako mere. Prema nekoliko sprovedenih istraživanja na tržištu rada su sve više i više potrebni IT stručnjaci. Digitalna ekonomija se razvija dosta brže od globalne ekonomije – 7 puta brže da budemo precizniji. Sve je više radnih mesta koja zahtevaju znanje iz oblasti koje se odnose na kreiranje i modifikovanje jednostavnih web lokacija, aplikacija, blogova, upravljanje online prodavnicama i slično.

Na nama, kao onima koji prenose znanje, i vama kao roditeljima dece za čiju budućnost trebate da se pobrinete, jeste da ih usmerimo na pravi put i uložimo u njihovu budućnost tako što će postati profesionalci u ovoj oblasti. Pozovite nas još danas na 069/627-987 ili pogledajte više detalja vezanih za upis u školicu programiranja Smile na linku ispod:

http://smilecode.org/upis-ja/

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime