U R klubu održano info veče – finansijska preventiva i investiranje

0

U prostorijama  Rkluba  održano je info veče sa temom : finansijska preventiva i investiranje

Gosti iz Beograda predstavnici preduzeća WVP fund  Management – Danijela Milovanović, Branislav Kranjčević i Predrag Kovačević  su predstavili mogćnost investiranja kroz otvorene investicione fondove  WVP  premium fond, WVP Dynamic, WVP  Balanced i WVP Cash fond.

Otvoreni investicioni fond je institucija kolektivnog investiranja  koja funkcioniše na principu prikupljanja novčanih sredstava  putem izdavanja  investicionih jedinica i otkupa investicionih jedinica na zahtev člana fonda.

Prikupljena novčana sredstva se ulažu u različite vrste imovine sa ciljem ostvarenja prihoda i smanjenja rizika ulaganja.

WVP  fund managwment je privredno društvo koje organizuje, upravlja i osniva pomenute fondove.

Prisutni gradjani su informisani da je cilj otvorenih investicionih fondova  da se profesionalnim upravljanjem postigne stabilan rast vrednosti imovine i investicione jedinice u dužem vremenskom periodu.putem kapitalnih dobitaka, dividendi i kamata.

Takodje je predstavljena mogućnost povezivanja osiguranja života sa investiranjem u fondove kroz inovativni program Moj aktivni kapital.koji je osmislila osiguravajuća kuća Wiener  Stadtische u saradnji sa Društvom za upravljanje investicionim fondovima  WVP fund management.

Posetioci su pokazali interes za pojedinačne sastanke kako bi razmotrili ličnu finansijsku situaciju zajedno sa kompetentnim stručnjacima.

Najavljeno je sledeće info veče u drugoj polovini marta.

PR tekst

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime