SUDI JOJ SE ZA UBISTVO DETETA, A ONA PRIČA O MUŽU

0

Tanja Lakić Mahud (37), optužena za ubistvo svoje ćerkice, juče je govorila o mužu i narkoticima, a smrti deteta se, kako je navela, ne seća.

Lakićevoj je u Višem sudu počelo suđenje za teško ubistvo osmomesečne Anje metadonom, čije je beživotno telo nađeno u najlon-kesi, pored kante za smeće 30. septembra prošle godine, na terasi stana u Južnom bulevaru u Beogradu.

Ona je juče iznoseći odbranu više govorila o mužu koji živi i radi u Svilajncu.

– Sve je na početku bilo divno. Problemi su počeli već kada se dete rodilo. Anja je imala metadonsku krizu odmah po rođenju, jer sam ja od kad sam saznala da sam trudna prešla na metadon (lek za skidanje sa narkotika) – ispričala je Lakićeva.

Navela je da ju je Plasido vređao, govorio joj da je debela, pa je počela nezdravo da se hrani, a dete koje je dojila gubilo je na težini zbog toga.

– Prestali smo da komuniciramo, nismo imali seksualne odnose, a on se u međuvremenu dopisivao sa drugim devojkama. Upala sam u očajnu depresiju. Zatim sam izgubila starateljstvo nad ćerkom iz prvog braka: svet mi se srušio, više nisam imala volje da se borim – ispričala je ona.

Zatim je govorila o Nataši, koju je upoznala na lečenju u bolnici u Drajzerovoj, od koje je kupovala heroin i spid.

– Trebalo je da odem da se vidim sa starijom. Dete sam ostavila Nataši. Znam da je to bilo glupo. Prethodno sam od nje kupila drogu, od koje mi je bilo loše. Posle toga se samo sećam moje mama kako upada u sobu i viče: „Tanja, šta si to uradila?!“ – rekla je Tanja.

Tužilac: Nije vam ovo brakorazvodna parnica

Postupajući tužilac Tanja Sekulić konstatovala je da odbrana okrivljene više podseća na iskaz dat tokom brakorazvodne parnice nego na odbranu od optužnice koja je tereti za izvršenje teškog krivičnog dela. Odbrana je potom zatražila da okrivljenoj bude ukinut pritvor, što je sud odbio.

Blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime