PALMA : KO TUČE ŽENE U PARLAMENTU MESTO MU JE U ZATVORU, A NE U SKUPŠTINI

0

„Pozivam poslanike u Skupštini Srbije da se ne tuku, a posebno one koji tuku žene. Oni koji tuku žene u Skupštini Srbije, njima je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu i to je strašno ružna slika koja se šalje onima koji gledaju prenose Skupštine Srbije. Predložiću Maji Gojković da se jedna sednica Skupštine Srbije održi u velikoj sali Skupštine grada Jagodine, da vide svi koje je to jedinstvo ovde, koje termine koristimo i šta su nam teme“ , izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, obraćajući se dobitnicima uglednog društvenog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za Šumadiju i Pomoravlje u Skupštini grada Jagodine.
„ U Srbiji postoji politička stabilnost i ekonomska sigurnost i to privlači investitore. Čestitam svim privrednicima, dobitnicima ove prestižne nagrade, jer su oni zaslužni za ostvarenje suficita na teritoriji Šumadije i Pomoravlja, a suficit znači stabilnost i nova radna mesta“ rekao je Marković.
Od 19 dobitnika nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ , 8 je iz Jagodine, 7 iz Kragujevca, 2 iz Svilajnca i po jedan iz Ćuprije i Paraćina. Među dobitncima su i italijanske kompanije koje rade u Jagodini, Aunde i Mobil Turi, Fakultet pedagoških nauka u Jagodini, Turistička organizacija Jagodine, Akva park u Jagodini, Jagodinska vinarija, Hotel Orbis iz Paraćina, Panasonik iz Svilajnca, Svislajon Miloduh iz Kragujevca …

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime