PALMA: IZA PROTESTA STOJE ONI KOJI SU IZGUBILI IZBORE

0
Predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma ocenio je danas za Kurir da iza protesta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu protiv izbornog rezultata, stoje onii koji su izgubli izbore za predsednika države.
„Oni stoje iza protesta, a ko bi drugi, građani se ne organizuju sami“, rekao je Marković novinarima, posle sednice Skupštine grada kojoj je predsedavao.“Videli ste žutu patku a žuta patka je simbol nereda u nekimj zemljama, ali sam siguran da žuta patka neće ostvariti ono što su u nekim državama ostavrili, jer ovaj izborni rezultat su napravili građani, a pojedini opozicionari su ostvarili rezultat, koji je za njih bio važan samo te noći, te večeri, u nedelju uveče“, rekao je Marković.

Već u ponedeljak taj rezultat ništa ne znači, jer su građani glasali za jednog pobednika a taj pobednik je Aleksandar Vučić, ocenio je Marković.

Njihovi rezulatati, poručio je, ništa ne znače osim da se hvale unucima kako su i oni bili kandidati na izborima.

„Doživeli su fijasko i oni i njihove partije, i od narednih parlamentarnih izbora, imaće manje i poslanika u parlamentu“, zaključio je Marković.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime