NOVI GOCIN RECEPT: KISELI KUPUS SA SLANINOM

1

Potrebno je:

1 manja glavica kiselog kupusa

Oko 1/2 kg dimljene slanine

3-4 šargarepe

1 veca glavica crnog luka

1 glavica belog luka

2-3 lovorova lista

3-4 bibera u zrnu

So i mleveni biber po ukusu

Kašičica aleve paprike

Kašika-dve svinjske masti

kis kupus sa slaninomNa masti propržiti krupno seckan crni i beli luk i u to dodati krupne kocke slanine. Kratko je propržiti na jakoj vatri da spolja porumeni u i to dodati krupno sečen kupus i šargarepu, lovorov list, zrna bibera i alevu papriku i sve naliti vodom da ogrezne. Kada provri na jakoj vatri, smanjiti na srednju vatru da se krčka oko 2 sata.

Idealno se služi uz kukuruzni hleb.

Prijatno!

Prethodni tekstTADIĆ: PODRŽITE ME DOGODINE U BORBI ZA PREDSEDNIKA
Sledeći tekstŽALOST ZBOG JAGODINSKE PIVARE – JOŠ JEDNA PESMA O „ČIČI“

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime