“NOĆNI VUKOVI” OBELEŽAVAJU 10 GODINA POSTOJANJA

0

Srpski ogranak najpoznatijeg ruskog moto kluba “Noćni vukovi” organizuje u vikendu pred nama veliki Moto šou.
Prema rečima predsednika “Noćnih vukova” u Srbiji, Saše Savića, ovaj spektakl će se održati u petak 15 i subotu 16 juna na Adi ciganliji u Beogradu. Ovogodišnji spektakl “Noćnih vukova” je i humanitarne prirode.
-Odrekli smo se ulaznica u korist humanitarne akcije koju sprovodimo sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) jer želimo da pomognemo našim mališanima u lečenju i borbi protiv svakojakih vidova karcinoma. Smatram da su to sve to posledice nekog prošlog vremena, a naša misija je da naše malo njima znači mnogo. Ulaz na Moto šou će zvanično biti slobodan ali ko bude želeo moći će da pomogne NURDOR-u i to koliko je u mogućnosti.-navodi Savić i dodaje da je ovogodišnji Moto šou tek početak.
-Ovogodišnji Moto šou je početak nečega što će izrasti u nešto slično kao što je spektakl “Baik Šou” koji organizuju svake godine naša klubska braća u Rusiji. Narednih godina svaki Moto Šou imaće neku drugu temu i povod za okupljanje. Performans Moto šou-a će biti u skladu sa našom kulturom, istorijom i tradicijom. Ove godine recimo, je prioritet pomoć deci a svi znamo koje posledice imamo od osiromašenog uranijuma. Takođe, ovogodišnja tema Moto šou-a “Noćnih vukova” će biti stogodišnjica od pobede u Prvom Svetskom ratu-navodi Savić,
U petak će pored ostalog u okviru muzičkog programa nastupiti duvački orkestar Dejana Petrovića koji će izvoditi isključivo poznate rock and roll pesma na trubi.
-To je nešto nesvakidašnje jer truba je naš instrument, instrument koji je obeležio naše čuvene bitke od davnina, instrument uz koji se rađamo, veselimo, ratujemo ali i umiremo. Uživaćemo u dobro poznatim rock and roll hitovima koje će nam svirati trube! Ko je gledao nastup Dejana Petrovića u ovim aranžmanima, zna o čemu govorim-kaže Savić.
Muzički program u subotu će, pored ostalih obeležiti poznati bend “357”.
Savić dodaje da “Noćni vukovi” u Srbiji ovim Moto šou-om takođe obeležavaju i svoj jubilej – 10 godina od osnivanja “Noćnih vukova” u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime