LAKI JE POBEDNIK TRADICIONALNOG MASKENBALA U PUB – U

0

Srđan Jovanović Laki dobitnik je prve nagrade na tradicionalnom maskenbalu u Irish pub – u. Odmor za dvoje u vili Bjanka na Zlatiboru on je poklonio korisnicima Centra za socijalni rad u Jagodini. Organizatori su podelili mnoštvo nagrada, a sve je veći broj onih koji žele da učestvuju u maskenbalu.

laki-b5

–  Došao sam na ideju da sa svojim timom osmislim najkreativniji nastup do sada i da dam podstrek ostalim učesnicima i posetiocima da naredni maskenbal bude još lepši, bolji i posećeniji. Sama ideja mog tima je naišla na fantastičan odjek u toku održavanja maskenbala. Ovo je drugi put da sam osvojio prvu nagradu koju sam ustupio Centru za socijalni rad u Jagodini. Glavna nagrada je vikend za dvoje na Zlatiboru – rekao je Laki tokom trećeg maskenbala u organizaciji jagodinskog paba.

trubaci

U ovom lokalu maskirani gosti imali su prilike i da vide „mladu“ pred matičarem. Rekacije su, blago rečeno, bile fantastične i grad se totalno probudio ove noći. Video možete pogledati na fejsbuk strani Infocentrala portal.

foto Telegraf

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime