KUD „Spasovdanski vez“ i opština Paraćin zajednički do adekvatne sale za folklorne nastupe

0

U Domu kulture u Drenovcu u toku je renoviranje sale čije će korišćenje meštanima ovog paraćinskog sela, doneti višestruku korist.

„Posle dugog perioda rešavanja pravno imovinskih odnosa, prošle godine smo sredili spoljašnji izgled Doma kulture a ove godine i unutrašnji. Dobijamo izuzetan prostor što će nama Kulturno umetničkom društvu „Spasovdanski vez“ mnogo značiti. Sala je velika, ima odličnu scenu za izvodjenje. Mi smo koncerte održavali u Paraćinu a kada sala bude završena, to ćemo raditi u našem Drenovcu. Paraćinsko pozorište gde smo održavali koncerte ima 350 mesta a to je za sve one koji žele da nas vide, malo“ kaže predsednik KUD „Spasovdanski vez“ Aleksandar Mihajlović.

Aleksandar Mihajlović

Izvodjači radova konsultovali su članove ovog kulturno – umetničkog društva kako bi sala bila što bolja i njena namena u potpunosti zadovoljila potrebe.

„Zajednički smo dogovorili postavljanje drvene podloge, postavljanje zavesa. Do leta ćemo imati jednu pravu salu za izvodjenje koncerata. Drenovac je veoma angažovan kada je u pitanju organizacija manifestacija, imamo Spasovdanski koncert, Dane paprike a završetak Doma kulture daje nam motiv da nastavimo dalje“ rekao je Mihajlović.

KUD „Spasovdanski vez“ ima svoju fejsbuk stranicu.

foto naslovne ShumePhotography

(Tekst je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime