KONČAREVO – ZDRAVKO ČOLIĆ I KIK BOKS – PETAK OD 21 SAT

0

U petak 7. jula, sa početkom u 21 čas, na stadionu Končarevu kraj Jagodine, a povodom seoske krsne slave Sveti Jovan, održaće se jubilarni 20. Međunarodni kik boks meč. Ovoga puta rukavice će ukrstiti kik bokseri Palminih tigrova i reprezentativci Austrije. U zabavnom delu progama nastupiće najveća pop zvezda u ovom delu Evrope, Zdravko Čolić. Ulaz je slobodan, a organizator, kao i svake godine je kik boks klub Palmini tigrovi, čiji je osnivač počasni predsednik Kik boks saveza Srbije Dragan Marković Palma.

Austrijska ekspedicija je stigla u Jagodinu i njih predvodi trener Labinot Ahmeti, koji je istakao da je njegovom timu velika čast što će biti deo sportskog spektakla.

„ Mi smo potpuno spremni. Znamo da nas čeka odličan protivnik uz veliki broj gledalaca koji će sigurno dati podršku domaćem timu, ali mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo svoj dolazak u Jagodinu“ , rekao je austrijski trener.

autsrija-2017

Prvi trener Palminih tigrova i jedan od trenera reprezentacije Srbije Slobodan Jocić, poželeo je dobrodošlicu austrijskom kik boks timu. „Mi ćemo biti dobar domaćin kao uvek do sada u proteklih 19 godina, ali pobeda u ovom 20. jubailarnom meču će ostati u Jagodini. To je za nas najvažniji događaj u godini i pozivamo publiku da uživa u sportu u petak uveče u Končarevu“ kazao je Jocić.

Generalni sekretar Kik boks saveza Srbije Petar Petrović zahvalio se Draganu Markoviću Palmi, istakvši da bez njega ničega ovoga ne bi bilo, te da je Marković veoma zaslužan za razvoj ovog sporta u našoj zemlji. Publika će imati prilike videti 6 mečeva i svi će biti održani po profesionalnim pravilima Svetske VAKO federacije. Supervizor ovog meča biće tehnički direktor VAKO PRO Federacije, Srđan Bugarčić. Borbe će trajati 3 runde po tri minuta.

Po dolasku austrijskih reprezentativaca izvrešno je merenje i konstatovano da svi kik bokseri imaju propisanu kilažu za svoje kategorije.

Parovi :

57 kg lou kik
Danijel Bogdanović – Akjar Sadi Kan
Palmini tirgovi Austrija

60 kg lou kik
Danijel Memedovski – Rezai Zekrija
Palmini tigrovi Austrija

63,5 kg K1
Predrag Mijajlović – Kristijan Dimitrijević
Palmini tigrovi Austrija

67 kg lou kik
Aleksandar Đorđević – Ishat Gupurijan
Palmini tigrovi Austrija

75 kg lou kik
Nemanja Pantelić – Jetmir Emrul
Palmini tigrovi Austrija

63,5 kg lou kik
Aleksandar Konovalov – Mišaljin Čmilevski
Palmini tigrovi Austrija

U dosadašnjih 19 mečeva, gosti u Končarevu bile su reprezentacije, SAD, Rusije, Francuske, Španije, Italije, Portugala, Poljske, Češke i Slovačke, Mađarske, Grčke, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Turske, Kazashtana, Belorusije, Ukrajine, Turkmenistana. Dosadašni skor naših kik bnoksera je 15 pobeda, tri poraza(SAD,Rusija i Portugal) i jedan remi sa Kazahstanom.

U zabavnom delu programa nastupiće najveća poo zvezda u ovom delu Evrope Zdravko Čolić koji je izjavio da se raduje dolasku u Končarevo i obećao da će zajedno sa publikom napraviti odličnu atmosferu uz već njegov poznat repertoar.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime