ANTICELULIT MASAŽA NAJEFIKASNIJI TRETMAN U BORBI PROTIV CELULITA

0

Celulit ume da bude veoma uporan i mora da se napadne na svakom polju. Jedna od najdelotvornijih metoda je anticelulit masaža. Ova  vrsta masaže osim što je delotvorna kod otklanjanja celulita, blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije i zatezanje kože. Anticelulit masažom se telo vaja, noge se izdužuju i smanjuje se obim butina i zadnjice.

3„Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Pored nogu stomak je takođe često na udaru celulita. Za skidanje naslaga i celulita sa stomaka i bokova vrlo uspešno pomaže anticelulit masaža.  Tretman traje najčešće oko 30 minuta. Potrebno je napraviti seriju od deset anticelulit masaža za redom. Potom se pravi pauza od oko mesec dana, da bi se zatim odredilo da li ima potrebe za dodatnim tretmanima. Potrebno je unositi što više tečnosti (oko 2l vode, prirodnog nezaslađenog čaja ili domaćeg soka od ceđenog voća) tokom dana. Takođe je potrebno smanjiti unos kuhinjske soli u organizam jer celulit nastaje vezivanjem masnoće za natrijum.  Fizička aktivnost je takođe veoma važna“ kaže maserka Brankica Radojević.

Salon za masažu Brankice Radojević se nalazi u zgradi na samom uglu ulice Narodnog fronta i Kralja Petra Prvog. Adresa je Kralja Petra 11/6 a broj telefona za zakazivanje 066 467 031

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime