ZBOG TEŠKE FINANSIJSKE SITUACIJE MORAMO DA SE ODREKNEMO ŠUŠNJARA

0

Zbog teške finansijske situacije superligaš iz Pomoravskog okruga bio je prinuđen da prihvati ponudu Lugana i proda prvog napadača ekipe čime je tim dodatno oslabljen pred nastavak sezone.

Fudbalski klub Jagodina izborio je opstnak u minuloj superligaškoj sezoni ali su finansijski problemi neminovno doveli do okretanja omladinskoj školi i kresanju nepotrebnih troškova puštanjem igrača koji su imali najveće zarade.

„Ćurani“ su u novu sezonu ušli sa značajno izmenjenim i podmlađenim timom koji će voditi Miljojko Gošić a ekipa će dodatno biti oslabljena zbog iznuđene prodaje prvog napadača Đorđa Šušnjara.

Zbog teške finansijske situacije moramo da se odreknemo nekih igrača, a Šušnjar je najbliži odlasku“ objašnjava predsednik Jagodine Goran Milanović.

Za talentovanog napadača stigla je ponuda Lugana pa se očekuje da transfer bude realizovan do kraja nedelje.

Pregovori sa švajcarskim superligašem su u toki i verujem da će do srede da budu poznati detalji transfera“ dodaje Milanović.

Jagodinu su pre početka sezone napustili Danijel Mihajlović, Vladimir Ilić, Milan Đurić, Miloš Lepović, Aleksandar Živanović, Anđelko Đuričić, Nemanja Arsenijević, Nikola Popara, Aleksandar Varjačić, Samjuel Namani i Nikola Perić a sve su prilike da će naredni dići sidro Đorđe Šušnjar.

Napadač Jagodine do sada je nastupao za Vojvodinu, Donji Srem i Sutjesku a dres „Ćurana“ zadužio je 2013. godine i od tada odigrao 53 utakmice za plavo-bele.

Prethodni tekstPUSTILI GA NA VIKEND PA UKRAO AUTO
Sledeći tekstTALENTOVANI MLADI UMETNICI : STEFAN LAZAREVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime