„WIGO“ – novi MEDI SPA tretman lica, jedinstven na tržištu, rezultati fantastični

0

Kao i uvek do sada tim salona „WIGO“ u Jagodini nastoji da bude prvi u svemu, i uvek na pravom mestu. I ove godine bili su vredni, ažurni i posetili mnoge važne edukacije i seminare.

„Nemoguće je ne pomenuti već tradicionalni frizerski događaj u Dizeldorfu, najveći svetski skup frizerskih imena iz celog sveta u Maroku, kao i Serbian hair open u Novom Sadu, gde je naša Goca imala priliku i veliku čast da radi pripremu modela za seminar najpoznatijeg svetskog frizera Patricka Camerona. Pored brojnih seminar, i ove kao i prošle godine, radile smo šminke i frizure za reviju kreatora Stefana Đokovicha u hotelu Moskva, gde su u ulozi modela modnom pistom prošetale i mnoge poznate ličnosti“ kaže vlasnica salona Gordana Spasić.

U salonu WIGO ističu da klijentima pružaju samo najbolje i poznati su po stalnom uvođenju novina.

„Tako smo kao novinu uveli MEDI SPA tretman lica koji predstavlja revoluciju u kozmetičkom svetu. On je potpuno jedinstven na tržištu i daje neverovatne rezultate. Radi na principu hidroabrazije sa serumima, zatim tretman kiseonikom kao i foto dinamična terapija. MEDI SPA tretman ima više faza koje rade na poboljšanju kvaliteta i ulepšavanju kože. U prvoj fazi ovog tretmana se uz pomoć sonde i vakuuma usisavaju sve nečistoće sa površine kože. U drugoj fazi, tretman radi dubinski piling uz pomoć seruma koji sadrži glikolnu kiselinu(hemijski piling) i kristalnih nastavaka na sondi. Ova faza otklanja orožali sloj i sve odumrele ćelije sa kože. Takođe, otvara pore i priprema kožu za komedoekspresiju. Treća faza, neutrališe hemijski piling i dubinski čisti pore, izvlačeći sav sadržaj iz njih, otklanja mitisere, reguliše lučenje sebuma i sužava pore. Tokom celog tretmana se zbog vakuuma koji deluje na samu kožu podstiče proizvodnju kolagena, poboljšava cirkulaciju i vrši lifting lica. Četvrta faza tretmana jeste oxigen tretman ili tretiranje kože kiseonikom. Uz pomoć pritiska kiseonika se u dublje slojeve kože ubacuje serum sa aktivnim sastojcima, hijaluron, vitamini, amino kiseline, kolagen… Što hrani i hidrita kožu, daje joj blistav izgled i ujednačeniji ten. Poslednja faza tretmana jeste foto dinamična terapija led lampama, koja medicinski deluje na samu kožu. Lampa prosipa zrake po koži, oni mogu biti crveni, zeleni, plavi, ljubičasti ili žuti. Koje će se svetlo koristiti zavisi od same problematike kože. MEDI SPA aparatom se moze tretirati svaki tip kože, jer nije invazivan niti bolan. Izuzetno je efikasan za negu problematične, aknozne kože, rozacee, koze sklonoj hiperpigmentaciji, kože sa proširenim porama i viškom sebuma, Kao i kod suve, zrele i dehidrirane kože. Može se raditi tokom cele godine, i preporučuje se svim uzrastima. Tretman je osmišljen tako da klijentu bude pružen potpuni ugođaj“ kaže Anđela Spasić.

Podarite vašoj koži u jednom tretmanu sve što joj je potrebno, isprobajte MEDI SPA u salonu lepote WIGO ili poverite vašu kosu istinskim profesionalcima. JAGODINA zakazivanje na 063 613008.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime