VUČIĆ ODRŽAO PREDIZBORNI MITING U JAGODINI

0

U sportskoj hali JASSA u Jagodini održan je predizborni miting predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Prisustvovalo je rukovodstvo SPS – a, na čelu sa Ivicom Dačićem, rukovodstvo Jedinstvene Srbije na čelu sa Draganom Markovićem Palmom, Pokreta snaga Srbije sa predsednikom Bogoljubom Karićem, ostali koalicioni partneri i funkcioneri i ministri iz Srpske napredne stranke.

vucici-u-jagodii-2VUČIĆ : SRBIJOM ĆE SE UPRAVLjATI IZ SRBIJE

“ Mi ćemo da vodimo našu srpsku politiku, poštovati sve, čuvati mir i stabilnost. Srbijom će se upravljati iz Srbije, a ne sa strane “ poručio je Vučić
Vučić je rekao da mu je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg zahvalio što je Srbija čuvala mir i stabilnost i obavestio ga da je NATO protiv formiranja Vojske Kosova, što je ocenio kao jasnu pobedu Srbije.
„Kad sam završio razgovor sa Stoltenbergom, gotovo da su mi pošle suze od radosti. Mnogo smo radili da promenimo sliku o Srbiji, malo smo uspevali, a danas sam doživeo da mi Stoltenberg kaže – hvala Aleksandre što ste čuvali mir i stabilnost, hvala za strpljenje“, rekao je Vučić u Jagodini.
” To je pobeda Srbije posle mnogo godina “ naglasio je Vučić.
„Nije naša pobeda u tome što neko drugi nešto neće moći da uradi, već zato što konačno poštuju to što je Srbija umela da se bori za mir i stabilnost, što nismo ništa tuđe želeli, ali svoje ne damo, pobeda je u tome što Srbija i naš narod nisu poslednja parija, nisu uvek krivci za sve, što Srbija postaje poštovana i uvažena u svetu“, kazao je Vučić.

DAČIĆ : SVI ZA VUČIĆAdacic-vucic

“ Svaka kuća i svaka država treba da ima svog domaćina. Domaćina ko će da vodi napred, a ne nazad. Onaj ko će na taj način voditi Srbiju je Aleksandar Vučić i pozivam sve da daju glas Aleksandru Vučiću jer je to glas za stabilnu i poštovanu Srbiju “ rekao je Ivica Dačić.
Dačić je izjavio da je prisustvovao telefonskom razgovoru premijera Aleksandra Vučića sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom i da je srpski premijer rekao da namera vlasti u Prištini da formiraju vojsku to predstavlja pretnju ne samo za Srbe na KiM nego za stabilnost čitavog regiona. Dačić je naveo da je generalni sekretar NATO preneo premijeru da će Priština izgubiti bilo kakvu podršku ukoliko ide na taj potez.
„To je velika diplomatska pobeda za Srbiju“, ocenio je Dačić, primetivši da su prethodne vlasti mogle da razgovaraju sa predstavnicima iz Evrope samo jednosmerno, a telefon kojim su komunicirali sa zapadnim zemaljama imao je slušalicu bez mikrofona, jer je važno bilo šta će da im kažu, zato šo ovi naši njima nisu smeli da kažu ništa.

PALMA :
VUČIĆ PREDSTAVLjA EKONOMSKI PATRIOTIZAM I NACIONALNI PRAGMATIZAM

palma-vucic“ Srbiji treba predsednik koji se zalaže za ekonomski patriotizam i nacionalni pragmatizam, a to je Aleksandar Vučić “ , poručio je Dragan Marković Palma.
„Naš kandidat brine o Srbiji svakog dana, a ostali kandidati su ostali bez svojih radnih mesta. Trenutno su nezaposleni, a Vučić ide sa više na nižu funkciju, da pomogne građanima Srbije“, rekao je Marković
Konstatujući da je danas 8. mart, Međunarodni dan žena, Marković je rekao da naše majke ne vole da im deca idu u rat i istakao da je Vučić jedini kandidat za predsednika koji hoće da se živi za Srbiju, a ne da se za nju gine.
Marković je dodao i da Vlada Srbije prvi put u poslednje dve godine ima suficit, kao i, kako je rekao, Jagodina.
„Pobedićemo i zato što nikada nije više puteva napravljeno nego poslednje tri godine, nikada više investitora nije dolazilo u Srbiju nego u poslednje tri godine“, rekao je Marković.
Marković je podsetio i na napad na srpskog premijera tokom njegovog boravka u Srebrenici, na komemoraciji žrtvama u Potočarima, i dodao da je jedva izvukao živu glavu, ali da je nije sagnuo.
On je dodao da je posle toga bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, posle pet dana, šetao Knez Mihajlovom i da mu se ništa nije dogodilo i da je zato važno da pobedi čovek koji koristi mudrost, a ne silu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime