VREĐAO TRUDNICU, UDARAO POD PUNIM GASOM U NJEN AUTO, PSOVAO JE

0

Predrag Milić iz Svilajnca je dva-tri puta pod punim gasom išao napred-nazad i zakucavao se zadnjm delom svog auta u vozilo Sanje Jeremić iz Jagodine.

Sanja Jeremić (34) iz Jagodine, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, imala je spontani pobačaj posle napada bahatog vozača, koji joj je slupao auto samo zato što je ispred semafora ostala u kvaru i slučajno mu blokirala put.

Kako piše „Alo!”, policija je zbog ovog incidenta privela Predraga Milića (48) iz Svilajnca, šefa obezbeđenja Prekršajnog suda u Jagodini, protiv koga je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Drama nasred ulice odigrala se 29. maja oko 15.30 na raskrsnici Kneza Lazara i Kneza Milete u Jagodini. Sanja Jeremić je u vreme saobraćajnog špica vozila koleginicu s posla. Automobil joj se ugasio iznenada i stao baš ispred semafora. Problem je nastao kada se iza nje zaustavio Milić, koji se unervozio što mu je blokiran prolaz.

– Milić je zaustavio svoj „sitroen” i odmah počeo da trubi kada je video da se auto ispred njega ne pomera. Nervozan što ne može da prođe, prvo je počeo da turira, a onda je prešao u levu traku i provukao se između jednog „juga” i Sanjinog auta i prošao ispred nje. Urlao je na nju kroz otvoren prozor što je blokirala traku. Nije birao reči! Besno je mahao rukama, pretio joj i psovao je. Neverovatno je što nakon obilaska Sanjinog auta nije nastavio put, već je stao ispred nje i nastavio torturu! – priča nam očevidac.

– Prvo je sav razjaren izletao iz auta i urlao: „Što je sela da vozi kad ne zna”, nazivajući je pogrdnim imenima. Ni to mu nije bilo dosta, nego se vratio u auto, a onda dva-tri puta pod punim gasom išao napred-nazad i bukvalno se zakucavao zadnjm delom svog auta u njen! Žena je bespomoćno vrištala, pokušavajući i dalje da pokrene auto i ode. Njena koleginica je uplašeno izašla iz vozila, pokušavajući da smiri situaciju, ali bezuspešno. Tek kada se uverio da je njen auto slupan, vratio se u svoj, ali se ubrzo stvorila policija i privela ga. U njegovom autu je bio zemenik tužioca N. N. i žena iz računovodstva Prekršajnog suda. Tužilac mu je mahao da prekine, govoreći mu: „Šta ti je, je l’ si lud?!”, ali nije vredelo – navodi izvor „Alo“ blizak istrazi.

Na poziv Sanjine koleginice stigla je Hitna pomoć, a lekari su odmah videli da je doživela jak stres.

– Trudnica je posle ukazane pomoći prebačena u bolnicu na preglede. Dežurni lekari su utvrdili da je preživela traumu. Dva dana kasnije doživela je spontani pobačaj – kaže naš izvor.

Očevici vikali: „Snimaj, snimaj!“

Žena koja je vozila „juga” i zatekla se u traci pored Sanje bila je očevidac celog događaja.

– Kada je Milić počeo da vozi u rikverc i da udara Sanjin auto, žena iz „juga” je dovikivala njenoj koleginici: „Snimaj, snimaj!” Pokušala je da je ohrabri da uključi mobilni telefon i zabeleži incident, jer bi snimak bio neoboriv dokaz. Međutim, ona je, kao i Sanja, bila suviše preplašena i nije reagovala – kaže očevidac.

Alo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime