VLADIMIR ČETKAR SINOĆ U BEOGRADU

0

Sinoć je u svečanoj sali Radisson Blu Old Mill Hotela, održao prvi beogradski koncert makedonski jazz muzičar Vladimir Četkar, koji živi i radi u Njujorku. Koncert je bio odlično posećen i izazvao veliku pažnju beogradske publike koja se nada njegovom ponovnom nastupu uskoro

Nakon Četkarevog impresivnog nastupa na poslednjem Nišvil jazz festivalu, te brojnih koncerta po svetu i redovnih svirki širom Amerike, u klubovima kao što su Catalina Jazz Club (Hollywood, LA), Regattabar (Boston), Blue Note (NY)…, i beogradska publika imala je priliku da uživa u melodijama i gruvu, autentične autorske muzike, ovog afirmisanog muzičara.

11139361_10207502779021668_2016813014008151315_n

Četkar je gitarista, pevač, kompozitor, aranžer i producent, a do sada je objavio dva studijska albuma, „We will never end” i noviji „Heavenly“, objavljen i u Japanu, a koji sadrži i remikse poznatog francuskog producenta i DJ-a Dimitri From Paris.

Kritika, za ovog talentovanog umetnika balkanskih korena, kaže da je:“…George Benson na gitari, Quincy Jones u aranžmanima, vokal Earth Wind & Fire, sa Jamiroquai gruvom na sceni“.

Bend, s kojim se Vladimir Četkar predstavio beogradskoj publici, čine iskusni makedonski i srpski muzičari, među kojima su: Gjoko Maksimovski – bas, Viktor Filipovski – bubnjevi, Miloš Nikolć – truba, Bunford Gabor Buga – tenor saksofon i Mladen Lukić – trombon.

FOTO © Vladimir Gogic

 

 

Prethodni tekstU SVILAJNCU OTVARANJE RENOVIRANOG OBJEKTA FIZIJATRIJE
Sledeći tekstZA SEDAM MINUTA POVEĆALI POREZ NA IMOVINU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime