VANJA KOSTIĆ: KAKO SAM SKINULA 18 KG I 20 CM U OBIMU?!

1

„Ja sam Vanja Kostić i za dve godine normalne ishrane i treninga u AS ARCUS – skinula sam 18 kg i preko 20 cm u stomaku, što mi je bila kritična tačka. Imala sam prekide u vežbanju ali se salo nije vraćalo. Moji poslednji rezultati, kada je salo koje je bilo najteže skinuti otišlo, su 7 cm za 9 dana! Ide sve brže i prezadovoljna sam! Ovo su moje fotografije:

vanja iskustva 1
decembar 2013.
vanja iskustva 3
februar 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stomak i salo oko struka se najbrže skidaju. Za samo 10 dana možete skinuti 6 cm u struku i nastaviti dalje. Važno je da ste uporni, zdravi i da imate cilj. Ništa nije nemoguće. Ja sam redovno u AS ARCUS – u u Jagodini i svima koji žele da smršaju i smanje obim poručujem da dođu i zakažu na br 060 30 56 753″

vanja 6vanja 7

 

 

 

 

 

 

 

Efekat treninga na FIT stepu jednak je trčanju 3 do 5 km, vožnji bicikla 45 min a nema direktnog opterećenja vitalnih organa. FIT step mašina je u potpunosti bezbedna za vitalne organe. U jagodinskom AS Arcusu velika gužva, a prenosimo delić dobre atmosfere.

Fit step definiše muskaluturu, podiže i zateže zadnjicu., ima direktan uticaj na zadnju ložu a posebno na unutrašnjost butina. Ukoliko želite da izgubite na težini, oblikujete telo i oslobodite se stresa trošeći maksimalnu energiju uz minimalno utrošenog vremena, onda je FIT STEP pravo rešenje za vas. FIT STEP je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta koja radi na principu simulacije ljudskog kretanja. FIT STEP otvara novu dimenziju fitnesa i wellnessa, a mogu ga koristiti odrasle osobe različitih načina života i fizičkih sposobnosti ( početnici, rekreativci, sportisti ).

26

FIT STEP je sjajna alternativa za ljude koji uživaju u aktivnom načinu života, ali nemaju vremena za dugotrajne treninge, poslovne ljude, žene posle porođaja, studente….. Takođe poboljšava rezultate vrhunskih sportista. Koristeći ovu mašinu sigurno ćete smanjiti kilograme, ubrzati metabolizam, razbiti celulit, povećati snagu, dobiti na kondiciji, postati fleksibilniji, ojačati koštanu masu, usporiti starenje, otkloniti efekte stresa, ubrzati rehabilitaciju i povećati sportske rezultate. Požurite jer gužve počinju.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime