VAKCINU DO SADA PRIMILO 12.500 GRAĐANA JAGODINE

0

U Jagodini je do sada vakcinu primilo oko 12.500 gradjana dok je revakcinisano do sada oko 8500 ljudi, rekla je pomoćnica gradonačelnika Jagodine, Marija Jovanović.

„Gradska inspekcija redovno vrši kontrolu na sprovođenju primena mera za zaštitu stanovništva od virusa Kovid 19. Od kada su na snagu stupile nove mere Kriznog štaba, usvojene od strane Vlade Srbije do danas u Jagodini nije uočena nijedna nepravilnost, nije bilo nepoštovanja mera. Iskazana je visoka svest i disciplinovanost građana Jagodine“ rekla je Jovanović.

Imunizacija gradjana odvija se na tri punkta – Domu zdravlja, Opštoj bolnici i Hali sportova „Nema redova i zadržavanja i svaki građanin ima svoj termin, kako bi se ispoštovale sve preporuke i mere. Za nepokretne građane su organizovane medicinske ekipe koje izlaze na teren, a građani koji nisu u mogućnosti da se prijave preko portala E-uprave, mogu pozvati službu SG Jagodine i zaposleni izvršiće prijavu umesto njih“.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstU JAGODINI I PARAĆINU VELIKI BROJ NOVOINFICIRANIH
Sledeći tekstNOVE MERE OD PONEDELJKA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime