V.D. DIREKTOR OPŠTE BOLNICE U ĆUPRIJI – DR IVAN MILOJEVIĆ

8

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar danas je za v.d. direktora Opšte bolnice u Ćupriji imenovao dr Ivana Milojevića. On je radio kao pomoćnik dr Slobodana Gajića, direktora, koji je zbog potvrde na korona virus prebačen za Beograd. Novom v.d. direktoru danas je urađen test a rezultati će biti poznati uskoro.

Prethodni tekstMILANOVIĆ: SVILAJNAC JE RANIJE OBEZBEDIO ZAŠTITNU OPREMU ZA MEDICINARE, I JOŠ ĆEMO
Sledeći tekstSVILAJNAC TRAŽI OD VLADE DA DOM UČENIKA BUDE KARANTIN ZA LAKŠE SLUČAJEVE

8 KOMENTARA

  • Kolega Drenovakovic je poz na virus i samo bolestan um moze svako iznosenje prave situacije u bolnici da dovodi u vezu za politikom….a to je svojstveno aktuelnoj vlasti…Vesicu je kriv Djilas, Cupricanima Drenovakovic…sramota

 1. On je vec bio direktor ( dr Drenovakovic) i to takav da je brinuo i za svoje radnike i sve potrebno za rad. Ovog puta je samo stao u zastitu svoje profesije.

 2. Ne verujem da se nadao. Pametan je on i zna da za direktora moraš da se duboko uvučeš SNS glavešinama u… a stručnost je negde na dnu lestvice prioriteta.

 3. Draga gospodo,
  Mozete vi da privatne sta hocete. Politika me ne interesuje , ali stanje u cuorijskoj bolnici je katastrofalno i potpuno razumem sta taj covek Drenovakovic prica.
  Brat mu je legao u bolnici, inace iz Jagodine zbog testiranja na virus.
  Cekamo je rezultate od petka do narednog četvrtka i gledao haos, a inace hvala bogu je negativan. Pojedini doktori su u voziti dolazili do vrata sobe i pitali pacijenate, kako ste. Drugi je pregledao sve bez dezinfikcije stetoskopa ,a uslovi je ili i pozitivnih. Jedno jutro je posao u toalet i zatekao coveka kako lezi u hodniku, a niko nije od osoblja primetio .
  Poslat je u petak iz Jagodine sa cistim nalazom pluca na snimku u bez ikakvih drugih simptoma osim temperature. Tamo su mu davali aminofilin , urbazon i Jos stosta sto i ne znamo. Temperaturu od kada je dodao u Cupriju vise nije imao.
  Gospoda infektolog Dragana Todorović, inace jedan od pulena ga je otpustila bez traga u otpusnoj listi sta je primao od terapije i sa navodnom upalom pluca.Ovo sto navodim da je primao aminofilin…. stanje video kada su mu davali.
  Nazalost rodjaka koja radi na urologiji u Cupriji je pozitivna i sve vreme mi se zalila da ih nista nisu zadtitili. Med. sestra koja je dosla iz inostranstva ladno je dosla na posao, a trebala je u izobilju. Lekar je radio sa temperaturom. Dr urolog je ladno pregledao privatno gastarbajtere. …
  Eto toliko o stanju u Cupriji.

  Ta cuprijaka bolnica je vratila za odlucnu ustanovu, ali u zivotu vise nikome ne BiH preporučio da tamo ode!!!

 4. Drenovaković je pozitivan na coronu, tako da nije mogao da se nada ništa.
  Neko bi trebao da snosi odgovornost za ovako stanje u Ćupriskoj bolnici,
  a ne odmah ,, napad je najbolja odbrana“.
  Direktor treba da se bori za bolnicu i da se ne plaši da će biti smenjen, ali se izgleda biraju poslušni.

 5. I treba da se promeni direktor samo su to pre trebali da urade .kao jedna ustanova u kojoj dolaze pacijenti iz celog okruga ona je sramota.pogledajmo sobe gde leze pacijenti.toaleti.podovi.fasada.umesto da bude uzor svima SRAMOTA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime