UZROK ŠAMARANJA MUŠKARCA KOJI JE PREKRŠIO ZABRANU KRETANJA, JOŠ UVEK NEPOZNAT

1

Pomoćnik ministra i načelnik Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Dragan Kujundžić izjavio je da će se detaljno ispitati postupanje policijskog službenika prema četrdesettrogodišnjem muškarcu koji je uhapšen na Vračaru jer je prekršio meru zabrane kretanja.

„Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a ne kome se vidi da policijski službenik zadaje više udaraca privedenom muškarcu, Sektor unutrašnjih kontrole preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i proveriti postupanje pripadnika policije, a o svemu će biti obavešteno i nadležno tužilaštvo“, navodi se u saopštenju.

Izvor N1

1 KOMENTAR

  1. Dakle, suspenzija i tužba za upotrebu sile, to je i sitno, ako ste povremeno gledali neku od emisija na nekoj od televizija gde se policija kod nas bavi hapsenjima, na dosta emisija ste mogli čuti kako inspektori koji uhvate počinioca i obaranjem na zemlju psuju i oca i majku i katastofalno ponašanje, zaboravljaju policajci za ljudsak prava i kršenja istih, ajde sada ako sam lopov i slično a ti kad me uhvatič polomi mi svaku kosku, ovde se na slici vidi da je mladić totalno miran i šta god da je rekao, ako je rekao policajcu, ovom ne daje pravo da šamara bilo koga.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime