„UZMI RAČUN I POBEDI“ NOVI CIKLUS NAGRADNE IGRE

0

Za novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi – 2018“ građani će od srede moći da počnu sa slanjem fiskalnih računa i slipova, a prvo izvlačenje nagrada biće u martu.

Kako je na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen početak nagradne igre , kojoj su prisustvovali premijerka Ana Brnabić i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, važiće ista pravila kao i u prethodnom ciklusu nagradne igre, a promena je što koverte za slanje računa više neće biti tipske već će građani moći da šalju koverte u različitim formatima.

Kao i prethodni put u koverti je potrebno da bude 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, sa najmanjim iznosom po računu ili slipu od 100 dinara.

Kada je u pitanju nagradni fond, biće dupliran u odnosu na prethodni, kada je bio 135 miliona dinara, a igra će se odvijati u dva ciklusa, te će i duže trajati.

Takođe, sada će direktni priređivač nagrade igre biti Vlada Srbije.

Učesnici konferencije naveli su da su računi koji mogu „učestvovati“ u nagradnoj igri oni od prvog januara ove godine, da će poštarina biti besplatna, a kao i prethodnog puta u nagradnoj igri ne mogu da učestvuju maloletna lica.

Premijerka je na predstavljanju igre „Uzmi račun i pobedi – 2018“ istakla da su prethodna i ova godina određene kao godine borbe protiv sive ekonomije, te navela da je tokom prethodne godine napravljeno nekoliko značajnih koraka u toj borbi.

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime