UŽAS U PARAĆINU: ŽENA PRONAĐENA MRTVA U KUPATILU, NJEN SIN NAG U KUPATILU

0

Paraćinska policija, po prijavi, zatekla je u sredu po podne beživotno telo profesorke srpskog jezika Ljiljane Stanojević (84), u penziji, na podu u njenom stanu, dok je njen sin Ivan, bio potpuno nag u kupatilu, a u stanu je treštala muzika!

Na lice mesta, osim policije, izašao je dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Jagodini koji je naložio obdukciju, a sin je sanitetskim kolima prevezen najpre u Hitnu pomoć paraćinskog Doma zdravlja, a zatim u Ćupriju na Odeljenje psihijatrije.

Obdukcija, koja je zakazana za sredu naveče, treba da utvrdi na koji je način preminula nesrećna žena i ima li elemenata krivičnog dela. Stanari zgrade u Ulici Mihajla Pupina, još u šoku, sumnjaju na ubistvo i kažu da su juče iz Ljiljaninog stana, u kome je ona sama živela sa sinom, čula baš jaka svađa, te da je sin vikao: “Napolje, napolje!

-Ceo dan juče, i danas, kad je došla policija, iz njihovog stana je treštala preglasna muzika. Komšija dugo nije imao posao, dva puta se ženio i razvodio, pa je pre nekoliko godina došao da živi sa majkom. Kažu da je bio samo u čarapama i da nije hteo da se obuče ni kad je policija došla. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi! – priča komšinica koja živi u istoj zgradi.

U Hitnoj pomoći kažu da se Ivan Stanojević nije lečio od psihičkih bolesti.

Za Ljiljanu komšije kažu da je bila izuzetno pedantna i uvek doterana žena, dok se Ivan, do sada, uvek pristojno javljao. Ljiljana je imala još jednog sina koji je oženjen i živi u sopstvenom domaćinstvu.

(Kurir.rs/Novosti)

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime