UG „Pridruži se“ poziva civilni sektor i građane u savez za borbu za ljudska prava i dijalog

0
Udruženje građana „Pridruži se“ poziva sve građane i udruženja građana kojima je stalo do poštovanja zakona i odbrane ljudskih prava na okupljanje u savez koji će za cilj imati unapređenje lokalnog demokratskog dijaloga, zaštitu ljudskih prava, uključujući prava na slobodno informisanje, okupljanje, smanjivanje pojave korupcije u javnom sektoru i poštovanje zakona – izgradnju pravne države.
„Predlažemo da prvu zajedničku akciju sprovedemo kroz projekat „Odbranimo planinu Babu“ u saradnji sa istoimenom neformalnom grupom građana.
Savez u koji pozivamo otvoren je za sve organizacije koje ne deluju ili nisu delovale kao poltičke organizacije u smislu Zakona o finansiranju političkih aktivnosti. Naš cilj je izgradnja institucija, uključivanje građana u donošenje odluka, otvaranje dijaloga u društvu, smatramo da zajedničkim snagama i uz strpljiv rad možemo da načinimo pomak u našoj zajednici i doprinesemo unapređenju uslova života za sve građane.
Sva udruženja, neformalne grupe i pojedinci zainteresovani za saradnju mogu nas kontaktirati preko FB strane ili preko email adrese [email protected]“ navodi se u saopštenju UG „Pridruži se“ koje poziva sva udruženja ne samo iz Paraćina već iz Pomoravskog okruga.
 
foto Cord
Prethodni tekst„Visan“ vrši deratizaciju u Jagodini
Sledeći tekstMinistarstvo zdravlja obezbedilo novac za lečenje malog Gavrila

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime