Udruženja ne uspevaju da sa lokalnim funkcionerima u Paraćinu razgovaraju o kamenolomu na Babi

0
Predstavnici UG „Pridruži se“ predali su na pisarnici opštinske uprave drugo pismo odbornicima, članovima opštinskog veća, članovima komisije za planove u komeiznose, kako kažu činjenice da kamenolom na planini Baba radi nelegalno.
 
„Pisma su po zahtevu sekretarke skupštine opšine predata OTVORENA iako smatramo da na to opštinska uprava nema pravo. Ističemo da ni naše prvo pismo poslato pre skoro dve nedelje NIJE DOSTAVLJENO odbornicima.
To znači da ne postoji mogućnost da građani brzo i efikasno komuniciraju sa svojim izabranim predstavnicima. Izražavamo zbog toga ozbiljnu zabrinutost da se na ovaj način krše ne samo prava građana i osnovni postulati demokratskog društva, već da se time krše i pravaonih kojima je pošta upućena. U drugom pismu upoznali smo javne funkcionere sa dokumentima kojima raspolažemo kojima se dokazuje da je rad novog kamenoloma na planini Baba nelegalan“ navode u UG „Pridruži se“.
 
Već duži vremenski period predstavnici ovog udruženja pokušavaju da komuniciraju sa lokalnim finkcionerima oko problema koji meštani sela u podnožju planine Baba imaju zbog rada kamenoloma Kruševac puta.
Prethodni tekst„Pridruži se“ – Administracija opštine nije htela da primi naš zahtev za pokretanje narodne inicijative
Sledeći tekstPisma udruženja građana do javnih funkcionera putuju već 12 dana

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime