U STANU OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO PRONAĐEN PIŠTOLJ

0

U stanu Dragana E. (37) iz Smedereva sa prebivalištem u Jagodini koji je juče uhapšen pod osnovanom sumnjum da je jula 2013. godine hicima iz pištolja usmrtio Ivana Ramića (28) iz Ćuprije, policija je pronašla jedan pištolj sa obrisanim fabričkim brojem, 23 metaka, falsifikovana lična dokumenta-  ličnu kartu, pasoš i vozačku dozvolu na ime bugarskog državljanina sa fotografijom Dragana E.  kao i novac u domaćoj i inostranoj valuti.

Dragan E. je uhapšen po raspisanoj poternici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Ubistvo se dogodilo na parkingu ugostiteljskog objekta „Koliba“ u selu Mijatovac kod Ćuprije.
Dragan E. je sproveden u KPZ u Ćupriji.
– Ubistvo se dogodilo ispred ugostiteljskog objekta ,,Koliba,, u Mijatovcu. Ramić je ulazio u kafanu kada je između njega i ubIce došlo do prepirke. Ubica je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka Ramiću u telo. Ramića su odmah prevezli do ćuprijske bolnice ali je on preminuo na operacionom stolu, usled unutrašnjeg krvarenja u stomaku. Uviđaj su izvršili zamenik višeg javnog tužioca i istražni sudija Višeg suda u Jagodini – kaže izvor blizak istrazi.
Pokojni Ivan Ramić bio je u grupi od šesnaestoro osoba iz Ćuprije i Paraćina koje je jagodinska policija uhapsila 2010. godine pod sumnjom da su se bavili iznudama, ucenama, trgovinom ljudima, pranjem novca, kao i davanjem i primanjem mita. Taj sudski postupak je obustavljen.

 

Prethodni tekstPALMA MINISTAR LOKALNE SAMOUPRAVE ILI POLJOPRIVREDE?
Sledeći tekstPORNO FOTKAMA MI SABOTIRAJU KARIJERU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime