U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI TEŠKO POVREĐEN 15-OGODIŠNJI DEČAK

0

Otac i 15-godišnji sin teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Jagodina-Ćuprija, kod sela Majur.

Otac je upravljao stojadinom i sudario se sa devojkom koja je vozila ševrolet iz suprotnog smera. Otac je zadobio teške povrede i odmah je prebačen na Ortopediju jagodinske bolnice zbog nekoliko preloma, a njegov sin koji je bio na mestu suvozača s teškim povredama prebačen je u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu.
Devojka koja je upravljala ševroletom ostala je nepovređena, jer se na automobilu aktivirao vazdušni jastuk. Očevidac kaže da je čuo strahovit prasak. Kada je izašao na put, video je ševrolet u jarku i stojadina. Zadnji deo keca bio je u kanalu, a prednji na putu.

 

– „Ubi mi sina“, rekao je nesrećni čovek devojci. Tek tada sam u kolima video dečaka koji je bio sav krvav, a glava mu je pala na kontrolnu tablu. Prvo sam pomislio da je mrtav, ali je davao znake života. Nisam smeo da ga pomeram, jer sam se plašio da nije slomio kičmu ili vrat – priča očevidac.
On je odmah pozvao Hitnu pomoć i pokušao da zaustavi saobraćaj, ali je nekoliko vozača prošlo ne hajući što uništavaju dokaze.

izvor Vesti online

foto arhiva

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime