U Paraćinu Međunarodni skup starovremenskih vozila, panoramsko razgledanje iz balona, defile gradom

0

U subotu, 24. septembra 2022. na parkiralištu SC „SFS Borac“ u Paraćinu Auto-moto klub „Pomoravlje“ organizuje reviju oldtajmer automobila.
„Pored starovremenskih vozila naših članova i kolega iz srpskih oldtajmer klubova, na skup su pozvani i vlasnici nekih od najpoznatijih modela evergrin automobila sa prostora čitavog Balkana. Okupljanje vozila i početak programa predviđen je za 10 časova. Imajući u vidu broj i renome izlagača, očekujemo veliki broj posetilaca iz naše i okolnih opština. Osim revije oldtajmera, biće upriličen i njihov defile ulicama Paraćina, a za goste kluba organizovano posluženje u Restoranu Mihajlović, kao i izlet do manastira Pokrova Presvete Bogorodice u Lešju. Vlasnicima najatraktivnijih modela i prijateljima kluba biće uručena priznanja i zahvanice. Od 16h na fudbalskom terenu SFS Borca, kao posebna atrakcija, za posetioce će biti organizovani letovi balonom i panoramsko razgledanje grada.
Napominjemo da Međunarodni skup starovremenskih vozila organizujemo isključivo uz pomoć naših članova i prijatelja, vlasnika paraćinskih kompanija koji žele da svojim sugrađanima priušte relaksirano druženje i pregršt zanimljivih sadržaja“ navode u auto moto klubu „Pomoravlje“.
Za sva pitanja, uključenja u program i snimanje najava kontakti su:
Jevta Pavlović: 0655706700
Dejan Stević: 063201510

 

Prethodni tekstJoš jedno ubistvo žene – policija je zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i oko nogu
Sledeći tekstNa FPNJ svečani prijem studenata prve godine i dodela indeksa

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime