U MARTU NEĆE BITI „DANA KOMEDIJE“

0

„U martu neće biti ‘Dana komedije’ zbog pandemijskih mera i broja zaraženih, tražimo novi termin ove godine“, rekao je za TV Prva Nebojša Petrović direktor jagodinskog Kulturnog centra.

U novembru 2019. godine startovala je izgradnja novog objekta nove sale Kulturnog centra. 

Dani komedije je pozorišni festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije koji se svake godine od 20. do 27. marta održava u Jagodini. Sedam predstava takmiči se za nagrade festivala – Nagrada Miodrag Petrović Čkalja i statueta „Jovanča Micić“ za najsmešniju predstavu po oceni publike, Nagrada Mija Aleksić za najsmešniju predstavu po oceni stručnog žirija, statuete Ćuran za rediteljsko i glumačka ostvarenja, Nagradu Nikola Milić za najbolju epizodnu ulogu i druge, dok najviše festivalsko priznanje predstavlja nagrada nagrada Zlatni ćuran, koja se dodeljuje za životno delo.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime