U JAGODINI SVEČANO OTVORENA NOVA EKSPOZITURA KOMERCIJALNE BANKE

1

Komercijalna banka u Jagodini otvorila je novu ekspozituru koja se nalazi na Skveru omladine bb, pored robne kuće „Peking“.

dsc_9837„Preseljenjem na na novu lokaciju dobili smo kvalitetnije opremljen prostor i spremni smo da našim korisnicima pružimo još bolje usluge nego ranije. Što se fizičkih lica tiče, Komercijalna banka spada u red najpovoljnijih banaka u Srbiji. Konkretan primer je i naš gotovinski kredit u visini od 100.000 dinara pri kome klijent vraća 104.000 dinara ukupno, štp je sigurno najjeftinije na tržištu. Komercijalna banka daje najpovoljnije kredite za poljoprivredu, subvencija je u toku. Ovaj kraj poznat je po izuzetnim klijentima“ rekla je Danijela Kostić Todić direktorka Poslovnog centra Kragujevac.

Prema rečima izvršnog direktora za rad sa stanovništvom, Petra Stefanovića

„Jagodina je uvek bila izuzetno bitan ne samo društveni već i privredni centar Srbije. Imaili smo sreću da smo u Jagodini dugo. Naša dsc_9847banka je početkom godine prošla jednu od najvećih reorganizacija od samog osnivanja. Od 24 filijale napravili smo pet poslovno – korporativnih centara koji servisiraju privredu i sedam centara koji servisiraju stanovništvo. Juče smo otvorili ekspozituru u Preševu i stalno radimo nešto novo. Trudimo se da budemo svima još dostupniji. Imamo izuzetno dobre gotovinske kredite koje nudimo kojimo smo produžili i rok i konačan iznos. Imamo najbolje stambene kredite na tržištu, a možemo se pohvaliti i digitalnim proizvodima“ rekao je Stefanović.

Prema rečima Branke Kovačević, direktorke jagodinske ekspoziture, banka u ovom gradu radi već 15 godina.

dsc_9853„Nastavljamo da radimo sve što smo radili do sada, na zadovoljstvo i nas i klijenata. Imamo skoro 9.000 otvorenih računa i to je broj na koji smo ponosni“ rekla je ona.

Novi prostor Banke zauzima prostor od 230m2, u kome će klijenti moći da koriste sve bankarske usluge namenjene fizičkim i pravnim licima. Radno vreme ekspoziture je radnim danima od 9 do 17 i subotom od 9 do 13 časova. Klijentima je dostupan i bankomat 24 časa.

 

 

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime