U JAGODINI SE OTVARA ŠKOLICA MENTALNE ARITMETIKE „MALAC GENIJALAC“

0

U nedelju 11. juna u Kulturnom centru u Jagodini od 18 sati biće održana promocija školice mentalne aritmetike „Malac genijalac“ koja će od septembra raditi u Jagodini. Škola mentalne aritmetike “ Malac Genijalac ” predstavlja poseban program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga.

„Malac genijalac predstavlja provereni program razvoja mentalnih sposobnosti kod dece, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja. Naš program mentalne aritmetike je jedinstven u Srbiji. Škola “ Malac Genijalac ” je posvećena deci, uzrasta od 4. do 12. godine života, jer se u tom periodu dečiji mozak se najviše razvija. Program rada se zasniva na korišćenju računaljke abakus, koja ima za cilj da aktivira obe moždane hemisfere. Nakon savladavanja rada na abakusu, deca postaju Malci Genijalci. U stanju su da obavljaju komplikovane računske operacije kao što su 235 + 64 + 361 – 97 + 196 – 98 = … bez ikakvih pomagala, isključivo misaonim putem, dajući tačan odgovor za par sekundi! Ovu sposobnost Malac Genijalac zadržava jednom zauvek jer mu ona ostaje tokom celog života“ kaže edukator Ana Tošanić.

Cilj programa je da dete maksimalno probudi svoje mentalne kapacitete i postane “ Malac Genijalac ”. Razvijajući sopstveni mozak, deca povećavaju sopstveni intelekt i emocionalnu inteligenciju! Mentalni razvoj se postiže na zabavan i razigran način, programom zasnovanim na tri ključne stvari : računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre. Za sve informacije dostupan je broj 064 2309560

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime