U Jagodini otvoren sadržajan i moderno opremljen boravak za decu „ZNANJE NA DLANU“

0
U Jagodini je otvoren dnevni boravak za decu nižeg školskog uzrasta od 1.do 4. razreda „Znanje na dlanu“. Vreme provedeno u dnevnom boravku sastoji se od aktivnosti koje prate školski plan i program po razredima, kao i kreativnih aktivnosti i opustanja uz igru. Moto ovog dnevnog boravka je „Mesto gde naša deca srećno odrastaju“. Dnevni boravak nalazi se u ul.Karagujevačkog oktobra broj 53 Jagodina, kontakt telefon je 0692414774, 035252393 i e-mail adresa [email protected]
Usluge koje dnevni boravak pruža su pomoć pri izradi domaćih zadataka, stvaranje radnih navika kao i individualizovani rad sa decom, dovođenje dece iz škole ili odvođenje u školu prema školskom rasporedu, obezbeđeni ručak i užina (mogućnost korigovanja od strane roditelja), neprestani video nadzor koji i roditelji putem aplikacije mogu da prate non-stop, negovanje timskog i takmičarskog duha kroz društvene igre(aerobik za mozak), savremeno opremljene prostorije (kvalitetna sredina u kojoj deca borave), boravak na svežem vazduhu u prijatnom ambijentu sopstvenog dvorišta (korišćenje različitih sportskih rekvizita-golova, koševa, reketa, kao i bicikle, trotineta, rolera..).
„Ono što obećavamo je tim koji će opravdati vaše poverenje potkovan višegodišnjim pedagoškim iskustvom i mladim, obrazovanim i entuzijastičkim kadrom. Boravak podrazumeva i organizovane kontrolne posete stomatologu, saradnja sa dečijim psihologom i defektologom po potrebi, moguću saradnju sa školicom sporta Sportisimom i Malcem Genijalcem. Obezbedili smo i letnji boravak za decu, predškolace i školarace, za vreme letnjeg raspusta“ kažu nadležni u dnevnom boravku.
„Nakon 15 godina provedenih u državnoj službi, odlučila sam da se oprobam i u privatnom sektoru. Moja najveća ljubav su deca i nastavni proces i kao rezultat toga je i odluka da spojim lepo i korisno. Tako je nastalo „Znanje na dlanu kaže vlasnica dnevnog boravka Tijana Brkić, majka troje dece, dva školarca-1.i 4. razred i devojčice od 3.godine.
„Posebno ističem i podvlačim da su moja deca i njihov uspeh i vaspitanje moj najveći uspeh! Dobro došli ste i postanite deo našeg tima, nećemo vas razočarati jer je ovo nešto drugačije od ostalih boravaka u gradu! Kvalitet je zagarantovan i na prvom mestu nam je“ dodaje Tijana.
Dnevni boravak nalazi se u ul.Karagujevačkog oktobra broj 53 Jagodina, kontakt telefon je 0692414774, 035252393 i e-mail adresa [email protected]
Prethodni tekstU Račniku otkriveni psi vezani u šumi
Sledeći tekstPALMA: U SRBIJI SE DANAS PODJEDNAKO VODI RAČUNA O SVIM OKRUZIMA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime