U Jagodini deca snimila „obračun“ roditelja sa tuđim detetom, majka udarenog dečaka sve prijavila policiji

0

Snimak koji se danas pojavio na Youtubu pod nazivom „Ovako jagodinski nastavnici vaspitavaju decu“ prikazuje dvoje odraslih ljudi koji jedan pa drugi, udaraju dečaka u centru grada, u B bloku. Na snimku koji je postavio Milan Marković vidi se žena koja žustrim korakom prilazi detetu i kaže „Je li bre, zašto si ga udario? Još iz škole te čekam“ a zatim se pridružuje muškarac i u kratkom vremenskom razmaku, jedan pa drugi (blaže i jače) udaraju dete. Događaj su snimila deca koja su se tu našla. Majka udarenog dečaka koja se obratila Infocentrali kaže da je slučaj prijavila policiji.

„Moje dete ima 27 kila i srčanu manu. Kada je došao kući žalio se na bolove u glavi i povraćao, vodila sam ga lekaru. Svi smo u šoku, otac mu je u Francuskoj, dolazi uskoro. Moj sin kaže da su mu prišli žena i muškarac i da su ga udarili po glavi. Deca su se igrala u parku, neki dečak ga je prskao vodom iz plastičnog pištolja, a zatim mu se moj sin uneo u lice da ga zaplaši i rekao „dosta“. Drugi dečak se valjda uplašio i otišao kući plačući. Šta je on ispričao roditeljima ne znam, ali zar jedno dečje koškanje gde nije bilo ni jednog fizičkog kontakta, da bude povod za ovako nešto? Moj sin poznaje te ljude zato što je muškarac prosvetni radnik koji predaje u osnovnoj školi. Već je taj nastavnik vikao na njega kada su se deca pre dve godine u dvorištu prskala vodom a zatim isprskala i njega. Supruga mu isto radi u školi. Da prosvetni radnik udara tudju decu? Pa ovo je skandal. Nisam htela da idem na vrata i raspravljam se sa tim ljudima, prijavila sam sve policiji. Ljude ne poznajem ali očekujem da policija radi svoj posao. Niko nema prava da bije tuđe dete“ kaže majka dečaka, Ljiljana Ćorlić.

Ljiljana kaže da su svi u porodici jako potreseni ovi događajem. S obzirom da je snimak postavljen juče a majka udarenog dečaka nam se sada obratila, mi nismo mogli da kontaktiramo učesnike ovog događaja jer niko ne zna o kome se tačno radi i da li su muškarac i žena sa snimka zaista prosvetni radnici u Jagodini. Takođe, nadležni će utvrditi šta je tačno prethodilo ovom događaju.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime