U Ćupriji – mrak – još jedan zapaljen automobil

0

Kako prenosi Novosti, putnički automobil marke “hjundai” u vlasništu dr Slobodana Gajića, direktora Opšte bolnice Ćuprija, potpuno je izgoreo u noći između srede i četvrtka, a vatra je bila toliko velika da su se probudile sve komšije. Vozilo je bilo parkirano ispred Gajićeve porodične kuće i, prema njegovim rečima, do paljevine je došlo nešto pre tri sata iza ponoći.

Policija je izvršila uviđaj i obavešten je dežurni zamenik paraćinskog Osnovnog javnog tužilaštva koji je, saznajemo, izdao naredbu za veštačenje uzroka požara u NKC u Nišu, a kako postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo izazivanje opšte opasnosti – jer su nađeni tragovi, izdata je naredba za utvrđivanje DNK profila sa njih. Dr Slobodan Gajić kaže da istražni organi rade svoj posao, te da mu se nikada do sada nije ovako nešto dogodilo.

– Ulica u kojoj živim ja mirna i mala, ima svega petnaestak kuća i uglavnom staračka domaćinstva, tako da ne mogu ni da pretpostavim šta se dogodilo. Nadam se da će istraga dati rezultate – rekao je Gajić.

U ulici nema kamera, pa ni video snimaka koji bi pomogli da se reši slučaj. Kako saznajemo, sličnu materijalnu štetu zbog paljenja automobila svojevremeno su imala još dva lekara ćuprijske bolnice, ali počinioci nisu otkriveni.

foto Novi put

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime