U AKVA PARKU U JAGODINI SE ORILO : „EGIPAT, EGIPAT“

0
U Jagodini boravi visoki egipatski funkcioner, guverner regije Crveno more dr Ahmet Abdalah, koji je danas u pratnji svog domaćina, predsednika Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine i narodnog poslanika Dragana Markovića Palme i ambasadora Arapske Republike Egipat u Srbiji Amr Aldžuvejlija obišao jagodinski turistički kompleks.
Abdalah i ambasador Aldžuvejli su se slikali u Muzeju voštanih figura pored voštanih figura sadašnjeg predsednika Egipta Abdel Fatah El Sisija i nekadašnjeg egipatskog predsednika Gamal Abdel Nasera, osnivača nesvrstanih sa Josipom Brozom Titom, čija se takođe voštana figura nalazi u jagodinskom muzeju, kao i ruskog predsednika Vladimira Putina, sa kojima se egipatski guverner slikao.
„Zahvaljujem se Draganu Markoviću Palmi što je moju želju ispunio. Prilikom moje poslednje posete Jagodini i ovom muzeju zamolio sam gospodina Palmu da se izrade i ovde postave figure El Sisija i Nasera. Izvanredno je što je to ovako brzo realizovano, za nekoliko meseci i što su voštane figure verno izrađene. I to samo pokazuje koliko svi zajedno gajimo dobre odnose između dva naroda, srpskog i egipatskog. Ovo je značajno i zbog novih generacija koje dolaze da uče o našoj istoriji, o podršci i ljubavi između Egipta i Srbije. Želim puno uspeha gospodinu Palmi, Jagodini i Srbiji „, rekao je dr Ahmet Abdalah. Marković, guverner Abdalah i ambasador Aldžuvejli obišli su i prepun Akva park u Jagodini i
razgovarali sa turistima.
Prilikom njihovog obilaska iz bazena su se čule ovacije i aplauzi kao i skandiranje „Egipat, Egipat“, u znak zahvalnosti guverneru Abdalahu i Arapskoj Republici Egipat na podršci Srbiji.
Prethodni tekstUmesto u Končarevu kik boks će biti održan u HALI JASA
Sledeći tekstGrom sinoć udario u kuću iza pivare (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime