TUČA U JAGODINI ZBOG SPROVOĐENJA EPIDEMIOLOŠKIH MERA?

4

U centru Jagodine, prema nezvaničnim informacijama došlo je do sukoba između građana i ljudi koji su se nalazili u ugostiteljskom objektu zbog, kako kažu oni koji su se tu našli u trenutku sukoba, poštovanja epidemioloških mera i radnog vremena. Kako je do tuče došlo i šta je tome prethodilo još uvek nije poznato ali na društvenim mrežama komentariše se da je Jagodinac snimao šta se dešava u lokalnom restoranu zbog čega je došlo do rasprave. Intervenisala je i policija kao i ekipa hitne pomoći.

Prethodni tekstDEO JAGODINE U UTORAK BEZ GREJANJA – OD B4 DO PRVE TEHNIČKE
Sledeći tekstU VRTIĆU „PIVARA“ DEVETORO ZAPOSLENIH POZITIVNO NA KOVID

4 KOMENTARA

  1. Sramota, nigde u celoj Srbiji nema ovo sto se desava samo u Jagodini…tu je stvoren takav sistem da niko nikome ne sme nista da kaze, a to je samo „zahvaljujuci“ jednom coveku…sada ce ovi monstrumi koji su navikli da po 24 casa dnevno sede u istim I sada napadaju one koji tu rade da bi zaradili za hleba…strasno 😱

  2. Sinoc sam sa prijateljem prosao pored restorana LAV i videla se neka guzva. Nakon toga policija i inspektori su bili u hotelu LION …. verovatno se tu desilo sve to. Akteri, poznata lica… „zasticena lica“. Bog je veliki vidi se – toliko !

    • Nije se desilo u hotelu Lion vec je vlasnik restorana Lav i vlasnik hotela Lion, s’ obzirom da je jedan od boljih Palminih prijatelja nije cudo da su nadlezni bili u hotelu radi dogovora oko price za izvlacenjenje istih zbog nepostovanje mera i fizickog nasilja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime